Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στα …χιόνια ο Λευτέρης Αυγενάκης

Χθες, Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας.

Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαυίδ, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αυγενάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Ιωάννης Γιάτσιος, οι Δήμαρχοι Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης και Δεσκάτης κ. Δημήτριος Κορδίλας και άλλοι επίσημοι καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο κ. Υφυπουργός ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου και το χαρακτήρισε ως ένα από τα καλύτερα της χώρας μας. Στα 2.150 μ.,όπου ποτέ άλλοτε δεν ανέβηκε άλλος αρμόδιος Υπουργός Αθλητισμού,συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης, έκοψε την βασιλόπιτα των Εργαζομένων και αφουγκράστηκε τις απόψεις τους για την καλύτερη λειτουργία του Κέντρου.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του στους παρευρισκόμενους επιβεβαίωσε την αμέριστη στήριξη του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας από τη Γ.Γ.Α. και τον ίδιο.Προχωράμε σε συνέργειες &συνεργασία τόσο με την Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού  όσο και με τον ιδιωτικό τομέα με στόχο την αναβάθμιση και αξιοποίηση του Χ.Κ. δηλώνοντας παράλληλα ότι θα συνδράμει τα μέγιστα γι΄ αυτό καθώς και για την αναβάθμιση του υπάρχοντος και την προμήθεια νέου εξοπλισμού.

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή