Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπήκε στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στα Τρίκαλα ο Λιούτας

Στην ολοκλήρωση με τον καλύτερο δυνατό «ντιλ» που θεώρησε η Ν.Δγια να κλείσει το ψηφοδέλτιο στο Νομό Τρικάλων  – από τα ονόματα των «μνηστήρων»  για την 6η θέση – έχει «κλειδώσει» το όνομα του Θανάση Λιούτα.

Επόμενη κίνηση του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μηστοτάκη, είναι η επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, η οποία πλέον, δεν πρόκειται να καθυστερήσει.

Σύντομο βιογραφικό του Θανάση Λιούτα

Ο Αθανάσιος Λιούτας γεννήθηκε το 1972 στα Σερβωτά Τρικάλων όπου και εξακολουθεί να κατοικεί μέχρι σήμερα. Αποφοίτησε το 1999 από τη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με  ειδίκευση στον τομέα της φυτικής παραγωγής.

Καταγόμενος από αγροτική οικογένεια και έχοντας την απαραίτητη επιστημονική γνώση, από νωρίς δραστηριοποιήθηκε στην αγροτική παραγωγή μέσω του σύγχρονου επιχειρηματικού πνεύματος.

Δημιούργησε τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής θερμοκηπιακών καλλιεργειών στη χώρα, παράγοντας και μεταποιώντας κυρίως επιτραπέζιες ντομάτες. Πιστεύοντας στις δυνατότητες του αγροτοδιατροφικού τομέα επέκτεινε τις δραστηριότητές του στον συγκεκριμένο κλάδο παράγοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα τα οποία έχουν ως βάση την πρωτογενή παραγωγή της Θεσσαλίας.

Ενεργό και δραστήριο μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας, το 2006 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Τρικάλων, επανεξελέγη πρώτος σε ψήφος στο τμήμα Μεταποίησης το 2011, αναλαμβάνοντας το ίδιο έτος καθήκοντα γενικού γραμματέα.

Ο  Αθανάσιος Λιούτας είναι παντρεμένος με τη δικηγόρο Νίκη Παπαγεωργίου και πατέρας τριών παιδιών. 

Ο κ. Λιούτας ομιλεί την Αγγλική γλώσσα.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή