Διαδηλώσεις κατά των μέτρων του Covid-19 στη Σερβία

Υπήρξαν επεισόδια στις διαδηλώσεις που ξεκίνησαν πριν από 4 ημέρες κατά των μέτρων του νέου κοροναϊού (Covid-19) στην πρωτεύουσα της Σερβίας, Βελιγράδι

1453355
Διαδηλώσεις κατά των μέτρων του Covid-19 στη Σερβία

Υπήρξαν επεισόδια στις διαδηλωώσεις που ξεκίνησαν πριν από 4 ημέρες κατά των μέτρων του νέου κοροναϊού (Covid-19) στην πρωτεύουσα της Σερβίας, Βελιγράδι.

Οι διαδηλώσεις που ξεκίνησαν στο Βελιγράδι πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες πόλεις κατά των μέτρων του Covid-19 και μετράπηκαν σε διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης και υπήρξαν επεισόδια στην 4η ημέρα.

Χιλιάδες διαδηλωτές χθες το βράδυ μπροστά από τη Βουλή στο Βελιγράδι ανέτρεψαν τα οδοφράγματα της αστυνομίας, έριξαν μπουκάλια κατά αστυνομικών και της Βουλής.

Πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις και στις πόλεις Νόβι Σαντ και Νις. Οι διαδηλωτές θέλουν τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης.

Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς είχε ανακοινώσει ότι λόγω της αύξησης των κρουσμάτων το Σαββατοκύριακο θα εφαρμοστεί απαγόρευση κυκλοφορίας στο Βελιγράδι η οποία βρήκε αντίδραση από χιλιάδες ανθρώπους με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι διαδηλώσεις στις 7 Ιουλίου μπροστά από τη Βουλή.


Λέξεις-κλειδιά: #διαδηλώσεις , #Σερβία

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ