Μείνε Σπίτι, Μην Μένεις Ακίνητος

Η λύση για να προστατευτείτε από τον ιό είναι να μείνετε σπίτι, η λύση για να νιώθετε καλά όσο είστε σπίτι είναι να ασκείστε, ανέφερε ο υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού

1388632
Μείνε Σπίτι, Μην Μένεις Ακίνητος

 

Μηνύματα υποστήριξης στην έκκληση «Μείνε Σπίτι, Μην Μένεις Ακίνητος», που απεύθυνε ο υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού, Μουχαρέμ Κασάπογλου, στον τουρκικό λαό.

«Η λύση για να προστατευτείτε από τον ιό είναι να μείνετε σπίτι, η λύση για να νιώθετε καλά όσο είστε σπίτι είναι να ασκείστε», ανέφερε ο υπουργός.

Το σποτ στο οποίο παίρνουν μέρος αθλητές που έχουν στεφθεί παγκόσμιοι πρωταθλητές αλλά και γνωστά ονόματα όπως ο παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι, ο διαιτητής Τζουνέιτ Τσακίρ και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ριντβάν Ντιλμεν, υπογραμμίζει τη σημασία του να ασκούμαστε όσο είμαστε σε απομόνωση στο σπίτι.

Ο Κασάπογλου, ο οποίος παίρνει μέρος και ο ίδιος στο σποτ, στην ανάρτηση του γράφει ότι «κατά την παραγωγή αυτού του βίντεο κανείς δεν αναγκάστηκε να βγει από το σπίτι του».

Το σποτ εφιστά την προσοχή στις θετικές σωματικές και ψυχολογικές επιδράσεις της φυσικής δραστηριότητας και δίνει σημαντικές πληροφορίες για το τι θα πρέπει να προσέξουμε όταν κάνουμε ασκήσεις.



ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ