Βοήθεια από την Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνο στις άπορες οικογένειες Ρωμιών στην Ιστάνμπουλ

Η οργάνωση παρέδωσε 1000 πακέτα τροφίμων με είδη βασικής ανάγκης στον Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Εξ Μαρμάρων για τους Ρωμιούς πολίτες

1408614
Βοήθεια από την Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνο στις άπορες οικογένειες Ρωμιών στην Ιστάνμπουλ

 

 

 

 

 

 

Η Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος η οποία πραγματοποιεί εργασίες βοήθειας λόγω της επιδημίας του νέου κοροναϊού συνεχίζει να παρέχει στήριξη και στις μειονοτικές κοινότητες.

Η Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος στο πλαίσιο αυτό παρέδωσε στο Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Εξ Μαρμάρων 100 πακέτα τροφίμων που περιέχουν είδη βασικής ανάγκης τα οποία  ετοιμάστηκαν για τις άπορες οικογένειες Ρωμιών που ζουν στη συνοικία Φάτιχ της Ιστάνμπουλ.

Ο Ερτζάν Ταν, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου, δήλωσε πως ως Ερυθρά Ημισέληνος, βοηθάνε στους άπορους σε πολλές περιοχές του κόσμου χωρίς να κάνουν διάκριση θρησκείας, γλώσσας και φυλής.

Ο Ταν σημείωσε πως έφεραν και στις άπορες οικογένειες Ρωμιών, άνω των 65 ετών που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι στην Ιστάνμπουλ, από τα πακέτα τροφίμων που διανέμουν σε πολλές περιοχές του κόσμου και πρόσθεσε,

«Φέραμε από τους καβουρμάδες της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου και από τα πακέτα υγιεινής. Τα παραδίδουμε. Και εκείνοι θα τα μεταφέρουν στους άπορους Ρωμιούς πολίτες».

 



ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ