Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: «Τρέλα» στην είσοδο των ομάδων - Αποθέωση Βιεϊρίνια (VIDEOS)

Αποθέωση του αρχηγού πριν την έναρξη - Απίστευτη ατμόσφαιρα στην είσοδο των ομάδων

Απίστευτη ήταν η ατμόσφαιρα στην είσοδο των δύο ομάδων στην Τούμπα, με το πάρτι να έχει στηθεί από νωρίς και να συνεχίζεται με την έναρξη του αγώνα καθώς ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να προηγείται στο ημίχρονο με 2-0 και να έχει χάσει και ένα πέναλτι.

Δείτε το video με την είσοδο των δύο ενδεκάδων στο γήπεδο.

Μπορεί ο αρχηγός Αντελίνο Βιεϊρίνια να μην δίνει το παρών στον αγωνιστικό χώρο, δε γινόταν όμως να λείπει από τη μεγάλη γιορτή του δικεφάλου.

Έτσι είναι στην αποστολή και την ώρα που πλησίασε τον πάγκο της ομάδας γνώρισε την αποθέωση από του οπαδούς του δικεφάλου.

Το αδιαχώρητο επικρατεί εντωμεταξύ στην Τούμπα από νωρίς, το ίδιο όμως ισχύει για την παραλία στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου όπου έχει στηθεί γιγαντοοθόνη για τους φίλους του ΠΑΟΚ που δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο. 

Χιλιάδες κόσμου παρακολουθείμε αυτόν τον τρόπο τον αγώνα και θα μείνει στο Λευκό Πύργο για το μεγάλο πάρτι της κατάκτησης του τίτλου μετά την λήξη του αγώνα.

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους