Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χάρι και Μέγκαν παραιτούνται από μέλη της βασιλικής οικογένειας

Χάρι και Μέγκαν αποστασιοποιούνται από τη βασιλική οικογένεια

Με ανακοίνωσή τους στα social media μία ημέρα αφότου επέστρεψαν από τις έξι εβδομάδων διακοπές τους γνωστοποίησαν ότι παραιτούνται από μέλη της βασιλικής οικογένειας, ανεξαρτητοποιούνται οικονομικά και πλέον θα μετακινούνται ανάμεσα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Βόρεια Αμερική.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε για τελευταία φορά προτού ξεκινήσει η άδεια 6 εβδομάδων από τα βασιλικά τους καθήκοντα την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και έκτοτε «εξαφανίστηκαν» με τον μικρό γιο τους Άρτσι, που είναι πλέον 8 μηνών, με έναν εκπρόσωπο του παλατιού να λέει πως θα «περάσουν ιδιωτικό χρόνο ως οικογένεια» μετά από έναν δύσκολο χρόνο και για τους δύο με τις πολυάριθμες βασιλικές υποχρεώσεις τους.

Μάλιστα, η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι «σνόμπαραν» ακόμη και την βασίλισσα Ελισάβετ και το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο γεύμα που παραθέτει στα μέλη της βασιλικής οικογένειας ανήμερα των Χριστουγέννων, με τον πρίγκιπα Τζορτζ να κλέβει φέτος τις εντυπώσεις. Αντ’ αυτού, το ζευγάρι επέλεξε τον Καναδά για τις διακοπές του, διαμένοντας σε ένα αρχοντικό αξίας 14,1 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ευχήθηκαν στους οπαδούς τους «Καλή Χρονιά» με μια νέα φωτογραφία του χαριτωμένου Άρτσι. 

Πάντως, ξεκαθαρίζουν ότι θα συνεχίσουν να τιμούν τη βασίλισσα και την Κοινοπολιτεία καθώς και τα ιδρύματα που έχουν αναλάβει υπό την προστασία τους. Με αυτόν τον τρόπο, σημειώνουν, θα καταφέρουν να αναθρέψουν τον γιο τους με εκτίμηση προς τη βασιλική παράδοση μέσα στην οποία γεννήθηκε, ενώ παράλληλα θα προσφέρουμε στην οικογένειά μας τον χώρο να επικεντρωθούμε στο επόμενο κεφάλαιο, στο οποίο περιλαμβάνεται και ένα νέο φιλανθρωπικό ίδρυμα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης: Απαράδεκτα και αχαρακτήριστα τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Βουλή
Είμαστε απέναντι στη βία, απέναντι στα φαινόμενα εκχυδαϊσμού της Δημοκρατίας, απέναντι σε τραμπουκισμούς και απειλές, αναφέρει ο κυβερνητικός...
Μαρινάκης: Απαράδεκτα και αχαρακτήριστα τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Βουλή
Θεσσαλονίκη: Αναστολή εκτέλεσης ποινής υπό όρους σε 50χρονο για ενδοοικογενειακή απειλή
Δικαστήριο ανέστειλε την ποινή του υπό τους όρους να φύγει από το σπίτι και να μην πλησιάζει τη γυναίκα και το ανήλικο παιδί τους σε απόσταση 100...
Θεσσαλονίκη: Αναστολή εκτέλεσης ποινής υπό όρους σε 50χρονο για ενδοοικογενειακή απειλή