Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η νέα «κρυφή» αυλή για φαγητό και ποτό!

Το «Backyard» στην Έπαυλη Μαρόκκου έτοιμο να μας δροσίσει

Η ψυχή της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε μικρές, ήσυχες γωνιές που κουβαλούν μέσα τους όλη την πλούσια ιστορία της πόλης και αποτελούν τα πιο ξεχωριστά σημεία συνάντησης και καλοπέρασης.

Η Έπαυλη Μαρόκκου είναι ένα έργο τέχνης, ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του 1906, που εδώ και μήνες γεμίζει χρώμα, φαγητό, ποτό και διασκέδαση τις μέρες και τις νύχτες μας. Οι Θεσσαλονίκεις αγκάλιασαν την Έπαυλη Μαρόκκου από την πρώτη στιγμή και αυτή τους ανταποδίδει την αγάπη, με μια νέα ιδέα… την πίσω αυλή της, το «Backyard»!

backyard2.jpg

Εδώ και περίπου ένα μήνα, οι φίλοι της Έπαυλης Μαρόκκου, έχουν τη δική τους αυλή για να απολαύσουν τη δροσιά και την ηρεμία των καλοκαιρινών ημερών που έρχονται.

Το Backyard, με είσοδο από την Πέτρου Συνδίκα 8, είναι ένας μυστικός κήπος με χαλαρωτικό διάκοσμο, ένα ήσυχο στέκι στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, που έχει ήδη κερδίσει τη συντροφιά κάθε παρέας που ψάχνει μια στιγμή απόδρασης και χαλάρωσης από την πολύβουη πόλη. Άλλωστε, αυτά ακριβώς τα χαλαρά καλοκαιρινά ποτάκια μας βοηθούν πολλές φορές να ξεχάσουμε την κούραση μας και να νιώσουμε ότι είμαστε μακριά από την πόλη… κυριολεκτικά σε διακοπές!   

backyard5.jpg

Η φιλοσοφία του Backyard στην Έπαυλη Μαρόκκου, είναι να προσφέρει από νωρίς μέσα στη μέρα μέχρι περίπου τα μεσάνυχτα, καθημερινά όλα τα υπέροχα κοκτέιλ και τα γευστικά φαγητά που την έκαναν γνωστή στους Θεσσαλονικείς, σε ένα άνετο περιβάλλον που θα σας θυμίσει το δικό σας κήπο, χωρίς φυσικά να ενοχλεί τη φιλική γειτονιά. Δεν είναι μυστικό ότι το Backyard έχει ήδη γίνει κομμάτι της γειτονιάς, μια καθημερινή συντροφιά για τους λάτρεις των χαλαρών βραδιών.

Ένα υπέροχο αίθριο με αναπαυτικά τραπεζάκια, ευρύχωρους καναπέδες και ένα… παγκάκι, συνδυάζει αρμονικά την διακριτική διακόσμηση με την απαλή μουσική, για να συνθέσει το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσουμε ένα ήρεμο δείπνο ή απλώς να γευτούμε τα δροσιστικά κοκτέιλ με την παρέα μας.   

backyard8.jpg

Μάλιστα, οι Τρίτες γίνονται ακόμη πιο ξεχωριστές για όσους θέλουν να κάνουν ένα γευστικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο. Το Backyard συμμετέχει στο Food Festival, προσφέρει κάθε Τρίτη ένα μενού με ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο, με διαφορετικές γεύσεις και πιάτα από όλο τον κόσμο, καταδικασμένα να σας εκπλήξουν από εβδομάδα σε εβδομάδα!

Μια τέτοια αυλή, όπως είναι φυσικό, είναι ιδανική τοποθεσία για ονειρεμένες εκδηλώσεις, όπως γάμους, βαφτίσια αλλά και πολλά άλλα κατόπιν συνεννόησης με τους πολύ φιλικούς ιδιοκτήτες της Έπαυλης Μαρόκκου.

backyard6.jpg

Η πολύ ξεχωριστή Έπαυλη Μαρόκκου είναι πλέον κάτι παραπάνω από ένα καλαίσθητο εστιατόριο και μπαρ. Είναι ένας προορισμός για όλα τα γούστα, μια επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας, ένα στέκι με ποικιλία στις γεύσεις, τα ποτά, την ατμόσφαιρα και τον χαρακτήρα.

Ραντεβού λοιπόν στην κρυφή πίσω αυλή της Έπαυλης Μαρόκκου, στο Backyard, για αξέχαστες καλοκαιρινές αποδράσεις!

backyard9.jpg

INFO:

Βασιλίσσης Ολγας 133 με Πέτρου Συνδίκα

Τηλέφωνο κρατήσεων 231 083 6233       

facebook.com/epavlimarokkou/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει
Επισκέφθηκε το λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου έχει τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή η χορήγηση βίζας με διαδικασία express για επισκέπτες από Τουρκία
Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια – Τι είπε για τις προσπάθειες να «πετάξει» από πάνω της τον τίτλο της όμορφης
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Το νέο σχολικό συγκρότημα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 20 στρεμμάτων στο Νέο Ρύσιο – Τι ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θέρμης
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης