Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το αγουρέλαιο Χαλκιδικής με διεθνή σφραγίδα Υγείας που κατακτά την ελληνική αγορά

Ένας απίστευτος συνδυασμός γεύσης, υγείας και αισθητικής

Τ.Τ.

Οι ελιές και το λάδι τους είναι η πιο αυθεντική γεύση της Ελλάδας, αυτή που χαρακτηρίζει την κουζίνα μας και κάνει ξεχωριστά τα υπέροχα πιάτα στο τραπέζι μας. Εκτός από το ελαιόλαδο, το οποίο δεν λείπει από κανένα νοικοκυριό, υπάρχει ένα πιο… μαγικό ελληνικό προϊόν, ακόμη πιο αυθεντικό: το αγουρέλαιο.

Το αγουρέλαιο είναι λάδι που παράγεται πριν ωριμάσει ο ελαιόκαρπος, ο οποίος είναι ακόμη άγουρος και πράσινος. Οι ελιές συλλέγονται στα μέσα Οκτώβρη χειρονακτικά και η επεξεργασία τους γίνεται την ίδια ή το πολύ την επομένη ημέρα. Το αγουρέλαιο κρύβει μέσα του όλα τα μυστικά της φύσης για την υγεία μας.

thallon.jpg

Δυο αδέρφια από την Ορμυλία Χαλκιδικής, ο Δημήτρης και Ανδρέας Τσικούρης, μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στην καλλιέργεια ελιάς και παραγωγής ελαιόλαδου, αποφάσισαν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Να φτιάξουν το δικό τους αγουρέλαιο, το οποίο θα είναι υψηλής ποιότητας και θα αποτελεί μια πραγματική ασπίδα για τον οργανισμό μας. Έτσι γεννήθηκε το THALLON, εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική λέξη για το νέο, αγνό βλασταράκι της ελιάς.

Το THALLON είναι ένα πραγματικό δώρο για την υγεία και την καρδιά μας, καθώς είναι πλούσιο σε υγειοπροστατευτικές και θρεπτικές ουσίες, με την πιστοποίηση της Φαρμακευτικής Αθηνών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Η αναγνώριση της θρεπτικής αξίας του πραγματικά ξεχωριστού αγουρέλαιου από τα εδάφη της Ορμυλίας ξέφυγε από τα ελληνικά σύνορα, καθώς απέσπασε τον χαρακτηρισμό ισχυρισμού υγείας (health claim), σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό 432/ 2012 του EFSA (European Food Safety Authority), λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πολυφαινόλες.

thallon2.jpeg

Το αγουρέλαιο από την Ορμυλία θωρακίζει την υγεία και την καρδιά μας, ενώ είναι και μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή για τον ουρανίσκο μας! Διαθέτει έντονα φρουτώδη και συγχρόνως απαλή γεύση, λόγω της ιδιαίτερα χαμηλής οξύτητας του. Επίσης, αφήνει μια ελαφρώς πικρή επίγευση και ένα μικρό κάψιμο στο λαιμό λόγο τις υψηλής περιεκτικότητας στις ουσίες ελαιοκανθάλη και ελαιασίνη που έχουν σημαντική βιολογική δράση και σε αυτές έχουν αποδοθεί αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, καρδιοπροστατευτικές και νευροπροστατευτικές ιδιότητες.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας για το «θεραπευτικό» αγουρέλαιο από την Χαλκιδική, κλείνει με την φροντίδα των αδερφών Τσικούρη για την αισθητική της συσκευασίας του THALLOΝ που το κάνει να ξεχωρίζει και εξωτερικά από τα υπόλοιπα αγουρέλαια και ελαιόλαδα. Η προσεγμένη και καλαίσθητη συσκευασία, κάνει το THALLON άμεσα αναγνωρίσιμο, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου θα βγουν νέα σχέδια, τα οποία θα κάνουν το αγουρέλαιο της οικογενειακής επιχείρησης Τσικούρη, πραγματικά ακαταμάχητο!

Η φιλοσοφία πίσω από το υψηλής ποιότητας αγουρέλαιο είναι κάθε χρόνο, όπως και φέτος, τον Οκτώβρη οι αδερφοί Τσικούρη να παράγουν ένα μικρό διαμαντάκι για την κουζίνα μας και φυσικά για τα πιο απαιτητικά πιάτα σε γνωστά εστιατόρια και αναγνωρισμένα ξενοδοχεία, κάνοντας ένα βήμα προς τα μπρος για τον ελληνικό γαστρονομικό τουρισμό.

thallon4.jpg

Info

 

Ιστοσελίδα: thallon.gr

Email: [email protected]

Facebook: thallonoliveoil

thallon5.jpg

   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ