Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κλειστή και σήμερα, λόγω έργων, στην Πιερία η Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης – Πώς γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Συνεχίζονται και σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Συγκεκριμένα, από τις 08.00 το πρωί έχει θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Μακρυγιάλου (455 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης (459 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει μέχρι και τις 20.00 το βράδυ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Κατερίνης. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπήρχε, οι εργασίες συντήρησης που ξεκίνησαν από την Τρίτη, αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει την ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή
Την διαγραφή του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη ζητεί ο Στέφανος Κασσελάκης
Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο Μητσοτάκης δεν έχει την ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή
Σχοινάς: «Τα ευρωπαϊκά σύνορα στον Έβρο φυλάσσονται και είναι ασφαλή»
Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με σκάφος της ΕΛ.ΑΣ. ακολούθησε τη διαδρομή συνοριακής περιπολίας στο Δέλτα του Έβρου
Σχοινάς: «Τα ευρωπαϊκά σύνορα στον Έβρο φυλάσσονται και είναι ασφαλή»