Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συναγερμός για την 17χρονη Μαρία – Ιωάννα από την Κατερίνη (ΦΩΤΟ)

Η νεαρή κοπέλα εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της – Συναγερμός στις αστυνομικές αρχές και ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κατερίνη με την εξαφάνιση 17χρονης κοπέλας μαζί με την μητέρα της. Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού: Στις 08/11/2019, και ώρα 14:00 μ.μ., εξαφανίστηκε από την Κατερίνη, η Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη, 17 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες, 12/11/2019, απογευματινές ώρες και προβαίνει στην ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των Αστυνομικών Αρχών.

Η Μαρία - Ιωάννα έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια.

Η Μαρία - Ιωάννα εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της, υποβασταζόμενη από περιπατητήρα χρώματος μπλε. Η ζωή τους ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

maria-ioanna.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης
Στην εξιχνίαση ενός από τα μεγαλύτερα σχήματα Πόντσι στην ιστορία, μια «πυραμίδα» επενδυτών που δρούσε στον τομέα της κάνναβης, προχώρησαν πριν από...
Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης