Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σκάφος έπεσε σε βράχια και βυθίστηκε στην Κατερίνη

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν

Σε βράχια στην Κατερίνη έπεσε ένα σκάφος σήμερα, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, το πρωί και στη συνέχεια βυθίστηκε. Η πρόσκρουση του σκάφους, σύμφωνα με το λιμενικό, έγινε ως αποτέλεσμα των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του το λιμενικό αναφέρει:

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σκάλας Κατερίνης από τον ιδιοκτήτη του επαγγελματικού Α/Κ σκάφους «ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Λ.Κ.1595 ότι το εν λόγω σκάφος προσέκρουσε σε βράχια έξωθεν του νότιου λιμενοβραχίονα του αλιευτικού καταφυγίου παραλίας Πιερίας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, με αποτέλεσμα τη βύθισή του.

Κατά δήλωση του ανωτέρω, από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το σκάφος δεν αποτελεί ναυτιλιακό κίνδυνο.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ εδόθησαν οδηγίες στον ιδιοκτήτη για την άμεση και ασφαλή ανέλκυση του σκάφους.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς πόσιμο νερό ο Κρόκος στην Κοζάνη – Εμφιαλωμένα νερά προμηθεύονται οι κάτοικοι
Διαπιστώθηκε έντονη δυσοσμία στο νερό – Απαγορεύτηκε η χρήση πόσιμου νερού, ερευνώνται τα αίτια και γίνονται εργαστηριακοί έλεγχοι
Χωρίς πόσιμο νερό ο Κρόκος στην Κοζάνη – Εμφιαλωμένα νερά προμηθεύονται οι κάτοικοι
Μαρινάκης από Θεσσαλονίκη: Απόλυτη προτεραιότητα η αύξηση των εισοδημάτων
«Η ανεργία μειώνεται, οι μισθοί αυξάνονται, η χώρα μας είναι πρωταθλήτρια στις άμεσες ξένες επενδύσεις», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης από Θεσσαλονίκη: Απόλυτη προτεραιότητα η αύξηση των εισοδημάτων