Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Λουκέτο σε μεγάλο γυμναστήριο – Τι λύση δίνει στους πελάτες

Δωρεάν σε 12 γυμναστήρια μέχρι τις 6 Μαΐου – Ενημέρωση των συνδρομητών

Λύση για τους πελάτες του επιχειρεί να βγει το γυμναστήριο Aqua Forum που έκλεισε τις πύλες του την περασμένη Παρασκευή. Όπως διαβάσατε πρώτοι στο TyposThes (δείτε ΕΔΩ), το Aqua Forum έβαλε λουκέτο στις 19 Απριλίου λόγω κατάσχεσης του κτιρίου από την Τράπεζα Πειραιώς.

Εκατοντάδες ήταν οι πελάτες – μέλη του γυμναστηρίου που διαμαρτύρονταν για την απώλεια των συνδρομών τους, με την ιδιοκτησία να απαντάει πως θα υπάρξει ενημέρωση όλων για την καλύτερη δυνατή διευθέτηση του ζητήματος.

Έτσι, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης οι πελάτες του Aqua Forum θα μπορούν να εξυπηρετούνται δωρεάν σε 12 άλλα γυμναστήρια μέχρι τις 6 Μαΐου. Όπως αναφέρει ο ΣΙΓΥΘΕ «Στις 19/4 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 μμ , έγινε οριστική διακοπή εργασιών του πολυδύναμου γυμναστηρίου, με έδρα στην περιοχή Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκης, ύστερα από αναγκαστική και βίαιη έξωση από την τράπεζα Πειραιώς !

Ο σύλλογος μας σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο γυμναστήριο και στον ιδιοκτήτη του Νίκο Δημητριάδη (αξιότιμο μέλος του προεδρείου του ΔΣ του συλλόγου μας), με απόλυτο σεβασμό προς τους πελάτες του και με αίσθημα ευθύνης, αναλαμβάνει να τους εξυπηρετήσει , προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία...

Ανακοινώνουμε λοιπόν επίσημα, ότι τα παρακάτω γυμναστήρια εθελοντές, θα κάνουν δεκτά όλα τα ενεργά μέλη του παραπάνω γυμναστηρίου, για να λάβουν τις υπηρεσίες που πλήρωσαν, τελείως δωρεάν ως και την ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΜΑΪ́ΟΥ και αφού εξακριβώσουμε και διασταυρώσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, θα καταλήξουμε στον τρόπο της οριστικής εξυπηρέτησης τους.

Τα συμβεβλημένα γυμναστήρια τα οποία δέχονται να εξυπηρετήσουν το πελατολόγιο είναι :

1. Γυμναστήρια TopFitness( τουμπα , Κωνσταντίνοπολιτικά , τριανδρία, κέντρο , νικόπολη ,Εύοσμος , 40 εκκλησίες- all star - , πεύκα )

2. Γυμναστήριο Fitness Together (θερμή)

3. Γυμναστήριο BODYfit (θέρμη)

4. Γυμναστήριο Fitness Lifestyle Club (καλαμάρια)

5.Γυμναστήριο Escape gym (καλαμάρια)

6.Γυμναστήριο Transformers (καλαμάρια )

7.Γυμναστήριο Level SportsHall (καλαμαριά )

8.Γυμναστήριο Keep fit (Μαρτίου )

9. Γυμναστήριο Fitnessfun (κέντρο) ( κέντρο )

10.Γυμναστήριο Amazon Fitness CLUB( Εύοσμος )

11. Γυμναστήριο @gym and tonic (Χαριλάου )

12. Γυμναστήριο Elixir Vas.Georgiou (κέντρο )

Με απεριόριστη εκτίμηση προς όλους τους πελάτες των ιδιωτικών γυμναστηρίων που μας εμπιστεύονται ,αλλά και προς ολους τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό των ιδιωτικών γυμναστηρίων που παλεύουν κάθε μέρα με όλες τις αντιξοότητες της εποχής μας και της χώρας μας ...

ΤΟ ΔΣ του ΣΙΓΥΘΕ».

Παράλληλα, το Aqua Forum αναφέρει πως σήμερα Τρίτη 23/4 και αύριο Τετάρτη 24/4, 10.00-16.00, τα μέλη του μπορούν να πάνε από το γυμναστήριο ώστε να ενημερωθούν για τον τρόπο μεταφοράς της συνδρομής τους στα συνεργαζόμενα γυμναστήρια.

aqua-forum-thessaloniki-2.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για ανθρωποκτονία από αμέλεια ζήτησε ο Εισαγγελέας
Η απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί αύριο το πρωί - Τι είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του
Τροχαίο στη Βουλή: Ενοχή του αστυνομικού για ανθρωποκτονία από αμέλεια ζήτησε ο Εισαγγελέας