Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πότε ξεκινούν απευθείας πτήσεις για Σκιάθο – Πόσο κοστίζουν

Για πρώτη φορά απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Σκιάθο

Τ.Τ.

Απευθείας πτήσεις για Σκιάθο από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης θα προσφέρει φέτος το καλοκαίρι η Olympic Air. Οι πτήσεις ξεκινούν στις 22 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου.

Το νέο δρομολόγιο προβλέπει απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη για την Σκιάθο, δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο. Είναι η πρώτη φορά (σ.σ. εκτός από μία μικρή περίοδο) που θα συνδεθούν απευθείας η Θεσσαλονίκη με τη Σκιάθο, αλλάζοντας τα δεδομένα για τον ήδη αυξημένο αριθμό Θεσσαλονικέων προς το κοντινό νησί.

Οι πτήσεις ξεκινούν από Θεσσαλονίκη στις 12:50 και προσγειώνονται στη Σκιάθο στις 13:35. Οι πτήσεις από Σκιάθο απογειώνονται στις 14.00 με ώρα άφιξης στη Θεσσαλονίκη στις 14.45. Η πτήση διαρκεί 45 λεπτά και θα εκτελείται με ελικοφόρα Bombardier DHC8-Q400.

Οι τιμές των εισιτηρίων για δύο ακόμη ημέρες (μέχρι την Τετάρτη 22 Μαΐου) εντάσσονται σε προφορά της Aegean και ξεκινούν από 19 ευρώ. Προσοχή: Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι 22/5 και αφορούν πτήσεις που θα γίνουν από 17.06.2019 έως και 26.10.2019 (δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την προσφορά της Aegean).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ