Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μητσοτάκης από Χαλκιδική: Στις 7 Ιουλίου μήνυμα ότι υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση

«Δεν υπάρχει περιθώριο για ψήφο στα μικρά κόμματα αλλά και ψήφο οργής»

Για τρίτη ημέρα περιοδεύει στη Βόρεια Ελλάδα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας πως στις 7 Ιουλίου θα δοθεί μήνυμα εντός και εκτός Ελλάδας ότι υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση.

«Η αποστολή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και πρέπει το βράδυ της 7ης Ιουλίου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία εντός και εκτός Ελλάδας ότι η χώρα έχει ισχυρή κυβέρνηση. Και αυτό περνά από τη μαζική συμμετοχή», τόνισε στα Νέα Μουδανιά ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, έστειλε μήνυμα ότι «δεν υπάρχει περιθώριο για ψήφο στα μικρά κόμματα αλλά και ψήφο οργής».

«Τώρα είμαστε σε περίοδο περισυλλογής και συγκρατημένης αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα», τόνισε και συνέχισε: «Γιατί συγκρατημένη; Γιατί έχω πει ότι θα κάνω συγκεκριμένα πράγματα. Να φτιάξουμε το κράτος. Μια ισχυρή κυβέρνηση που θα αλλάξει τον τόπο. Για να γίνουν όλα αυτά χρειαζόμαστε κ χρειάζομαι μια ισχυρή εντολή».

«Το 2016 μου δώσατε εντολή κ ανέλαβα την ηγεσία της ΝΔ κ κάνω τη ΝΔ ξανά από κόμμα παράταξη . Αλλάξαμε τη ΝΔ στον προγραμματικό λόγο και στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τους πολίτες, με ευθύνη με αλήθεια. Ο λόγος μας βρίσκει ανταπόκριση από τους πολίτες. Με δίκη σας στήριξη θα κάνουμε ένα δώρο όχι για την ονομαστική μας εορτή αλλά για την Ελλάδα μας. Χρόνια καλά για την Ελλάδα μας, το ζήτημα όχι να γίνεις πρωθυπουργός αλλά να γίνεις καλός πρωθυπουργός», πρόσθεσε.

Κατηγόρησε ακόμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πως «το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να διαστρεβλώνουν τις θέσεις μας αντί να απολογούνται για τα δεινά της τελευταίας 4ετιας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης
Τι είπε ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της ΠΚΜ, απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»
Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης