Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Δύο νέοι υποψήφιοι με τον Τσακίρη στο Ωραιόκαστρο (ΦΩΤΟ)

Ποιοι εντάχθηκαν στο συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Στο δυναμικό του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη εντάσσονται δύο νέα πρόσωπα εν όψει των αυτδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Πρόκειται, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για τη Μαρία Βαρβαρίγου – Παπαγερούδη και τον Πασχάλη Τουμπέλη. Αναλυτικά, τα βιογραφικά τους έχουν ως εξής:

 

1. Μαρία Βαρβαρίγου - Παπαγερούδη

tsakirhs_barbarigoy.jpg

Γεννημένη το 1968, η Μαρία Βαρβαρίγου – Παπαγερούδη κατοικεί μόνιμα στο Μελισσοχώρι εδώ και έντεκα χρόνια. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργάστηκε ως διοικητικός υπάλληλος στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης κατά το διάστημα 1993 – 1999 και μετέπειτα ως βοηθός λογιστή σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ζύμης και της αρτοποιίας. Τώρα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσοχωρίου. Η Μαρία Βαρβαρίγου – Παπαγερούδη είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

 

2. Πασχάλης Τουμπέλης

tsakirhs_toympelhs.jpg

Γεννήθηκε στη Λητή το 1958. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Χατζηαντωνίου και πατέρας δύο παιδιών, του Δημήτρη και του Στέλιου. Ο Πασχάλης Τουμπέλης εργάστηκε για πολλά χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος στην ΚΗΜ καθώς και σε εταιρία γεωργικών μηχανημάτων. Σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με τον αγροτικό τομέα. Υπήρξε αθλητής ποδοσφαίρου της ΑΠΕ Λαγκαδά και του Μακεδονικού Λητής. Μάλιστα στον Μακεδονικό Λητής υπήρξε επί σειρά ετών και μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ