Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Νύχτα των Ευχών» στο Ροδολίβος Σερρών

Μικροί και μεγάλοι, αφήνουν χάρτινα φαναράκια να πετάξουν αναμμένα μεταφέροντας τις ευχές τους στον ουρανό… – Και οι εκδηλώσεις συνεχίζονται…

Την έλευση του νέου έτους γιορτάζουν και φέτος στο Ροδολίβος Σερρών με τα περίφημα φαναράκια των ευχών. Στην επονομαζόμενη «Νύχτα των Ευχών», μικροί και μεγάλοι θα απελευθερώσουν δεκάδες φαναράκια, όπου θα έχουν γράψει προηγουμένως τις γιορταστικές τους ευχές για το νέο έτος, σε μια πράξη συμβολική για το πνεύμα των γιορτών. Τη γιορτή διοργανώνει το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδολίβους, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στις 5μμ, στην πλατεία «ΟΧΙ» του χωριού, ευχόμενο «καλές γιορτές» και «ευτυχισμένο το 2020». Σημειώνεται ότι, όπως κάθε χρόνο, στους καλεσμένους θα προσφερθούν ζεστή σοκολάτα και λουκουμάδες.

Όμως το Ροδολίβος, αποχαιρετά το 2019 και υποδέχεται το 2020 και με μια σειρά άλλες, ξεχωριστές εκδηλώσεις:   

Την Κυριακή 29/12 στις 11:00 το πρωί, στο «Σινέ Ρόδον», ο Δήμος Αμφίπολης και συγκεκριμένα η Δη.Κ.Ε.Δ.Α θα βραβεύσουν τα παιδιά του δήμου, που κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας. Συγχρόνως ο Μουσικοδραματικός Σύλλογος «Απόλλων» Ροδολίβους με τη χορωδία και την μπάντα του, θα διασκεδάσει τους συμμετέχοντες με ένα εορταστικό πρόγραμμα.

Την Κυριακή επίσης 29/12, στις 5:00 το απόγευμα, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Ροδολίβους, προσκαλεί τον κόσμο στο club 87, σε ένα χορό με πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μαθητές.

Το βράδυ της Παραμονής 31/12, στις 23:30, όλοι οι σύλλογοι του Ροδολίβους, προσκαλούν τον κόσμο στην πλατεία «ΟΧΙ», για να υποδεχτούν όλοι  το νέο χρόνο με πυροτεχνήματα, κρασί, γλυκά και φυσικά χορό…

Τέλος την Παρασκευή 3/1 από τις 9 το πρωί, ο σύλλογος Ενεργών Πολιτών Ροδολίβους, καλεί τον κόσμο στην καθιερωμένη ημερίδα αιμοδοσίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Ροδολίβους.

Δ.Π.

 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ