Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη – Αθήνα: Πού κλείνει η Εθνική Οδός για δύο ημέρες

Λόγω εκτάκτων εργασιών και ελέγχων για την κατάσταση γέφυρας - Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν για 2 μέρες από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης στη γέφυρα του Αλιάκμονα, η οποία θα κλείσει για διάστημα 8 ωρών κάθε μέρα, προκειμένου να γίνουν έκτακτες εργασίες για τον έλεγχο της κατάστασης της γέφυρας. Συγκεκριμένα, η γέφυρα θα παραμείνει κλειστή από τις 07:00 το πρωί μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα αύριο, Πέμπτη (21/2), και μεθαύριο, Παρασκευή (22/2) και τα αυτοκίνητα στην κατεύθυνση προς Αθήνα θα εκτρέπονται από εναλλακτική διαδρομή.

Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, αναφέρεται:

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτέλεσης εκτάκτων εργασιών δοκιμών/ελέγχων της κατάστασης της γέφυρας του ποταμού  Αλιάκμονα, κατά τις ημερομηνίες 21 και 22-02-2019 και μόνο κατά τις ώρες 07:00 – 16:00, θα διακοπεί παντελώς η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Αθήνα του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. , από τον Α/Κ Κλειδίου (Χ.Θ. 471+481) έως και τον Α/Κ Μεθώνης (Χ.Θ. 459+860).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται ως ακολούθως:

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ:

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του Α/Κ Κλειδιού στον Αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση προς Βέροια, στη συνέχεια από τον Α/Κ Νησελίου θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Αλεξάνδρειας με κατεύθυνση προς Αθήνα – Κατερίνη και στο ύψος του Α/Κ Μεθώνης (Χ/Θ 459+860) θα επανέρχονται στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας και κυκλοφοριακών συμφορήσεων προτείνεται η έγκαιρη χρησιμοποίηση εναλλακτικών διαδρομών.

Από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

* Φωτογραφία: Google maps

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη