Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έργα από σήμερα και για 2 εβδομάδες στη Θεσσαλονίκης - Μουδανιών

Πραγματοποιούνται από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας - Σε ποια σημεία

Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα εκτελούνται από σήμερα Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 έως και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στη χιλιομετρική θέση 13+000, έως το ύψος του κόμβου Ρυσίου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νέα Μουδανιά σε διάφορες θέσεις. Για την εκτέλεση των ασφαλτικών εργασιών προβλέπεται να γίνει αποκλεισμός δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία είτε αριστερή και μεσαία), ανάλογα με τη θέση της επέμβασης.

Οι παραπάνω εργασίες (οι οποίες θα πραγματοποιούνται ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες,) θα έχουν ώρα έναρξης στις 7 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης
Στην εξιχνίαση ενός από τα μεγαλύτερα σχήματα Πόντσι στην ιστορία, μια «πυραμίδα» επενδυτών που δρούσε στον τομέα της κάνναβης, προχώρησαν πριν από...
Απάτη «μαμούθ» 645 εκατ. ευρώ στη βιομηχανία κάνναβης