Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χειροπέδες σε 4 φυγόποινους από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης

Σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα

Συνολικά 4 συλλήψεις ατόμων σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, έγιναν χθες από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά, σύμφωνα με την αστυνομία:

Δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» συνέλαβαν πρωινές ώρες χθες (18-03-2019) 26χρονο αλλοδαπό, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παράβαση του Νόμου Περί Ναρκωτικών.

Επίσης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης  πρωινές ώρες χθες (18-03-2019) 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 6 μηνών για τα αδικήματα της αρπαγής, της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών και της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ακόμη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (18-03-2019) 37χρονο ημεδαπό, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 7 ετών για παράβαση του νόμου Περί Αλλοδαπών.

Τέλος, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου βραδινές ώρες χθες (18-03-2019) αλλοδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης με την οποία διατηρείται η ισχύς εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κατερίνης για το αδίκημα της λαθροδιακίνησης μεταναστών.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σακελλαροπούλου: Επίσημη επίσκεψη στη Χιλή - Συναντήθηκε με Έλληνες ομογενείς
Η Χιλή κατέχει ξεχωριστή θέση στην ψυχή του ελληνικού λαού και στη δική μου προσωπικά, τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου
Σακελλαροπούλου: Επίσημη επίσκεψη στη Χιλή - Συναντήθηκε με Έλληνες ομογενείς