Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέοι ομιλητές και performer στο 10ο επειτειακό TEDxThessaloniki

Στις 11 Μάη στο Βασιλικό Θέατρο

Ποιοι θα μοιραστούν τις ιστορίες τους; Ποιοι θα  προσφέρουν ξεχωριστές ερμηνείες από τη σκηνή; Εξασφαλίστε το εισιτήριό σας, κάνοντας ένα κλικ εδώ, για να βρεθείτε στο Βασιλικό Θέατρο, στις 11 Μαΐου, στο 10ο επειτειακό TEDxThessaloniki.

 Ο Νίκος Χρυσός είναι Director of Innovation σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ρωσία για τη Cisco. Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της πληροφορικής και των δικτύων, η καριέρα του συμπεριλαμβάνει τόσο τεχνικές όσο και επιχειρηματικές θέσεις. Είναι υποστηρικτής βιώσιμων και υπεύθυνων τεχνολογικών λύσεων με θέση σε σε πολυάριθμες συμβουλευτικές επιτροπές, προσφέροντας τις γνώσεις του σε λύσεις τεχνολογίας αιχμής που έχουν ως στόχο να μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε, ζούμε και παίζουμε.

Το 2012, όταν η Μarcie Mayer, βρέθηκε στη σκηνή του TEDxThessaloniki, μόλις είχε αρχίσει να ασχολείται με αυτό που θα γινόταν τελικά έργο ζωής: τα βελανίδια. H Marcie έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο ανθρώπων στην Ελλάδα και την Τουρκία που συλλέγουν και πωλούν βελανίδια για την εταιρεία παραγωγής παραδοσιακών τροφίμων που έχει στην Κέα. Όσο πιο πολύ δουλεύει με τα βελανίδια, τόσο πιο πολλές χρήσεις των βελανιδιών ανακαλύπτει και σήμερα συνεργάζεται με κορυφαία εταιρεία φυσικών καλλυντικών. (Φωτογραφία: Bruno Staub).

tedxthessaloniki_panos_paraschou.jpg

Ο Παναγιώτης Παράσχου είναι κωφός σπουδαστής της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης στην Αθήνα. Άρχισε να χορεύει σε ηλικία 7 ετών χάρη στην αδερφή του, η οποία τον ενέπνευσε να παρακολουθήσει βίντεο χορού. Αργότερα, σε ηλικία 14 ετών, αποφάσισε να αρχίσει μαθήματα χορού. Παρακολούθησε μαθήματα μπαλέτου, σύγχρονου χορού και hip-hop έχοντας ως καθηγήτριες την Τατιάνα Παπαδοπούλου και την Αρετή Κουτσικοπούλου του Arabesque Dance School. Είναι πτυχιούχος με διάκριση της Royal Academy of Dance του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η ομάδα χορού The House of Drama ξεκίνησε το 2011 χάρη στην ανάγκη των μελών της να λένε τις ιστορίες τους μέσα από το χορό και την ποπ κουλτούρα. Αποτελεί δημιούργημα του Μάριου Μιλτιάδου, ο οποίος είναι και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ομάδας. Σε μικρό χρονικό διάστημα η ομάδα έχει καταφέρει να ολοκληρώσει σημαντικά βίντεο projects, εμφανίσεις σε εκδηλώσεις εντός και εκτός Ελλάδας, καθώς και να αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις σε σημαντικές διοργανώσεις του χώρου.Το 2017 οι The House of Drama αναδείχθηκαν νικητές στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

 

 

 

TEDxThessaloniki Team

Web:  www.tedxthessaloniki.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ
Ερώτηση της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και υποβολή προτάσεων για την αποκατάσταση των...
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ