Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 10.000 κόσμου σε 4 επιταφίους, έξω από την Τούμπα! (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα κατάνυξης η συνάντηση των τεσσάρων επιταφίων

Σε κλίμα πλήρους κατάνυξης ολοκληρώθηκε η συνάντηση το βράδυ της Μ. Παρασκευής τεσσάρων επιταφίων, του Αγίου Θεράποντα, Αγίου Φανουρίου, Αγίας Βαρβάρας και Αγίας Μαρίνας στο περιβάλλοντα χώρο του Γηπέδου της Τούμπας.

Όπως αναφέρει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ «Πάνω από δέκα χιλιάδες κόσμου έδωσε το παρόν ψάλλοντας όλοι μαζί στη φωταγωγημένη Τούμπα το «Αι γενεαί πάσαι...». Τη συνάντηση των τεσσάρων επιταφίων συντόνισε η Δ' Δημοτική Κοινότητα με την υποστήριξη του ΠΑΟΚ, ο οποίος πάντα βρίσκεται δίπλα στην εκκλησία, την τοπική κοινότητα και τους πολίτες της Τούμπας.

Η επιτυχία της εκδήλωσης καθιστά επιτακτική την ανάγκη αυτή η πρωτοβουλία να γίνει θεσμός, καθιστώντας τη έθιμο με την πάροδο του χρόνου τόσο για την Τούμπα όσο και για την Θεσσαλονίκη.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το μέλος του Δ.Σ. κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Κυριάκος Κυριάκος, εκ μέρους του Α.Σ. ΠΑΟΚ ο Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Καπετανάκης και τα μέλη του Δ.Σ. κκ. Άκης Μπεκιάρης και Χαράλαμπος Στέφος, καθώς και εκ μέρους των προπονητών και αθλητών του Συλλόγου ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος. Παρόντες, επίσης, ήταν ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Πρόεδρος της Δ' Δημοτικής Κοινότητας κ. Κωνσταντίνος Τσιαπακίδης και η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης κα. Κατερίνα Νοτοπούλου».

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery.

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος
Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»