Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νίκος Ταχιάος: Λυπάμαι για την προβοκάτσια στο γάμο του Μάκη Κυριζίδη

Απάντηση του Νίκου Ταχιάου για το επεισόδιο και την ανακοίνωση του Κυριζίδη

Απάντηση εξέδωσε προ ολίγου η παράταξη «Θεσσαλονίκη– Ταχιάος– Υπεύθυνα» του Νίκου Ταχιάου, σχολιάζοντας την ανακοίνωσης της παράταξης Κυριζίδη «Θεσσαλονίκη Θετικά», η οποία αναφερόταν στο επεισόδιο που σημειώθηκε στο γάμο του τελευταίου.

Η παράταξη Νίκου Ταχιάου αντέδρασε κάνοντας λόγο για «προβοκάτσια» εκ μέρους του Θ. Δοϊρανλή, διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του Μάκη Κυριζίδη. Όπως αναφέρει «Είναι προφανής η προσπάθεια συγκεκριμένων κύκλων, όσο βλέπουν την δυναμική που αποκτά η υποψηφιότητά του, να στοχοποιηθεί το πρόσωπο του Νίκου Ταχιάου. Ο ίδιος δεν πρόκειται να ενδώσει σε καμία πρόκληση.

Το αν «κάνει ή δεν κάνει για δήμαρχος» δεν κρίνεται από την προβοκάτσια ενός κατά σύστημα υβριστή του, αλλά μόνο από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, με τους οποίους είναι σε καθημερινή επαφή. Κατά τα λοιπά, εκφράζει την λύπη του που αυτή η προσπάθεια συνδέθηκε με την ευτυχή στιγμή ενός εξαιρετικού ανθυποψηφίου του».

Υπενθυμίζεται πως ο Θ. Δοϊρανλής, είχε καταγγέλλει πως φραστική επίθεση εναντίον του από τον Νίκο Ταχιάο, ενώ η παράταξη Κυριζίδη σε ανακοίνωσή της αναφέρει «Θυμάστε που σας λέγαμε ότι ο Νίκος Ταχιάος δεν κάνει για δήμαρχος; Ότι αν η ΝΔ γνώριζε όσα γνωρίζουμε δεν θα εμπιστευόταν ποτέ τον χαρακτήρα και την πολιτική στάση του Ταχιάου; Δυστυχώς, επαληθευόμαστε! Πήγε στο γάμο του Μάκη Κυριζίδη, δηλαδή, ενός από τους σοβαρότερους αυτοδιοικητικούς και ο πιο μελετημένος από άποψη προγράμματος για τη Θεσσαλονίκη και απρόκλητα προσέβαλε, καθύβρισε και απείλησε με χειροδικία τον καλεσμένο, φίλο και συγγενή του, ο οποίος του είχε ασκήσει κριτική».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ