Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Νέα όψη για τον «Κήπο των Γλυπτών» στη Νέα Παραλία! (ΦΩΤΟ)

kipos-glypton-nea-paralia

Με χορηγία του επιχειρηματία Σταύρου Ανδρεάδη

Στην αρχική κατάσταση με την οποία απέκτησε τον χαρακτηρισμό «στολίδι» η Νέα Παραλία επανήλθε ο «Κήπος των Γλυπτών» μετά τις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης που πραγματοποιήθηκαν με δωρεά του επιχειρηματία Σταύρου Ανδρεάδη.

Μετά την κριτική που είχε ασκήσει ο ίδιος για την εικόνα εγκατάλειψης που αντίκριζε όποιος περπατούσε στην παραλία, είχε αναλάβει την συντήρηση και αποκατάσταση του Κήπου των Γλυπτών και του Μεσογειακού Κήπου. Οι εργασίες ξεκίνησαν στα μέσα περίπου Μαρτίου και ολοκληρώθηκαν μετά από 2 μήνες όπως είχε προβλεφθεί.

Οι Φίλοι της Νέας Παραλίας ευχαρίστησαν τον κ.Ανδρεάδη μέσω ανάρτησης στο facebook: «Ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κύριο Ανδρεάδη από όλους μας για την επαναφορά του Κήπου των Γλυπτών. Μετά από μεγάλη προσπάθεια απολαμβάνουμε ξανά την ομορφιά του».

Το ύψος της δωρεάς για τη συντήρηση και αποκατάσταση της λίμνης νερού και του μηχανολογικού εξοπλισμού, της αποκατάστασης του πρασίνου και όλων των εργασιών που απαιτήθηκαν ανέρχεται στις 210.000€.

Δείτε τις φωτογραφίες στη Gallery παρακάτω:

kipos-glypton-nea-paralia
kipos-glypton-nea-paralia
kipos-glypton-nea-paralia
ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία
Συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζουν και σήμερα τις εργασίες αποκατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας
Θεσσαλονίκη: Έργα και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μουδανιών – Σε ποια σημεία