Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική: Μεγάλο μποτιλιάρισμα σε 3 σημεία προς παραλίες

Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στο οδικό δίκτυο με τους οδηγούς να καλούνται να είναι προσεκτικοί

Στην αναζήτηση δροσιάς βρίσκονται οι Θεσσαλονικείς και αυτό το Σαββατοκύριακο με τις κοντινές παραλίες της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης αλλά και της Πιερίας να έχουν την τιμητική τους. Βέβαια αρκετοί είναι και αυτοί που λόγω άδειας θα παραμείνουν περισσότερες μέρες ώστε να αποφύγουν και τις ψηλές θερμοκρασίες που αναμένεται να έχει η Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες λόγω καύσωνα (δείτε ΕΔΩ).

Αυτή τη στιγμή ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στη Χαλκιδική. Μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή τη στιγμή στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης-Μουδανιών με τα προβλήματα να ξεκινούν λίγο πριν το Mediterannean Cosmos μέχρι και το Νέο Ρύσιο. 

Στην Χαλκιδική τα προβλήματα εντοπίζονται σε μικρότερο βαθμό πριν τη γέφυρα της Ποτίδαιας ενώ μεγάλο μποτιλιάρισμα επικρατεί προς το 2ο πόδι με μεγάλες καθυστερήσεις στη Γερακινή και πολύ μεγάλα προβλήματα στη Νικήτη. Καθυστερήσεις υπάρχουν και στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής στην Κρυοπηγή και το Πευκοχώρι.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα διόδια των Μαλγάρων χωρίς όμως να εντοπίζονται πολύ μεγάλες καθυστερήσεις προς το παρόν.

Σύμφωνα με την Τροχαία οι οδηγοί παρακαλούνται:

  • να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου,

  • να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την οδήγηση και να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας,

  • να ακολουθούν πιστά τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,

  • να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες για να ελέγχουν καλύτερα το όχημά τους και

  • σε κάθε περίπτωση, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ