Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ - Χωρίς νερό 4 περιοχές της Θεσσαλονίκης

Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Χωρίς νερό έχουν μείνει από το πρωί τέσσερις περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω έκτακτων προβλημάτων τα οποία έχουν προκύψει στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά, αυτή την ώρα:

Διακοπή υπάρχει στη Σταυρούπολη, λόγω προβλήματος επί της Β' Παρόδου Νιόβης, το οποίο επηρεάζει και όλες τις γύρω οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Καλαμαριά,  λόγω προβλήματος επί της οδού Ιωνίας 8, το οποίο επηρεάζει και όλες τις γύρω οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.

Επίσης στην Καλαμαριά,  διακοπή υπάρχει λόγω προβλήματος επί της οδού Φώκαιας, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στα Μετέωρα στην Πολίχνη,  λόγω προβλήματος στις οδούς Ιβήρων και Μεγάλου Αλεξάνδρου, το οποίο επηρεάζει και όλες τις γύρω οδούς. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 10:00.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αναστολή εκτέλεσης ποινής υπό όρους σε 50χρονο για ενδοοικογενειακή απειλή
Δικαστήριο ανέστειλε την ποινή του υπό τους όρους να φύγει από το σπίτι και να μην πλησιάζει τη γυναίκα και το ανήλικο παιδί τους σε απόσταση 100...
Θεσσαλονίκη: Αναστολή εκτέλεσης ποινής υπό όρους σε 50χρονο για ενδοοικογενειακή απειλή