Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Νέες διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό 5 περιοχές

Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Νέα σειρά από διακοπές στην υδροδότηση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχουν προκύψει έκτακτα προβλήματα στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, χωρίς νερό έχουν μείνει 5 περιοχές της πόλης. Αναλυτικά:

Χωρίς νερό έχει μείνει περιοχή στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος στις οδούς Αγίου Κωνσταντίνου και Αμαλίας, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:30.

Διακοπή υπάρχει και σε δεύτερο σημείο στον Εύοσμο, λόγω προβλήματος επί της οδού Αμαλίας 3, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:30.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Νεάπολη, λόγω προβλήματος επί των οδών Φαιστού, Ν. Κασίμη και Κέκροπος, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:30.
Διακοπή υπάρχει και στην Πυλαία.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στις οδούς Παπαφλέσσα και Σεφέρη και επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 15:00.

Χωρίς νερό παραμένει από το πρωί και περιοχή στην Αγία Τριάδα, λόγω προβλήματος στην οδό Εδμόνδου Ροστάν 1, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΖΟΚΕΡ: Άλλαξε η ζωή του, κέρδισε 7 εκατ. ευρώ - Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο
Το τυχερό δελτίο κέρδισε 5,4 + 1,58 εκατ. ευρώ καθώς είχε και 19 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία – Οι αριθμοί που κληρώθηκαν
ΤΖΟΚΕΡ: Άλλαξε η ζωή του, κέρδισε 7 εκατ. ευρώ - Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο
Θεσσαλονίκη: Τεράστια ταλαιπωρία στον Περιφερειακό - Ουρές από ΙΧ για χιλιόμετρα
Πολύ αυξημένη κίνηση και ταλαιπωρία για άλλη μια μέρα – Πού έχει μεγάλη κίνηση και στο εσωτερικό της πόλης
Θεσσαλονίκη: Τεράστια ταλαιπωρία στον Περιφερειακό - Ουρές από ΙΧ για χιλιόμετρα