Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 6 συλλήψεις για κλοπές σε κέντρο, Εύοσμο και Καλαμαριά

6 άτομα συνελήφθησαν για κλοπές στη Θεσσαλονίκη

Χειροπέδες σε 6 άτομα σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών πέρασαν οι άντρες της Αστυνομίας.

Αναλυτικά και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:

  • Συνελήφθησαν έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (27-10-2019) στο κέντρο της πόλης, δύο ημεδαποί ηλικίας 20 και 25 ετών, οι οποίοι νωρίτερα αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μπαλκονόπορτα οικίας στην περιοχή του Ευόσμου.
  • Δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν βραδινές ώρες της 26-10-2019 στο κέντρο της πόλης, δύο αλλοδαπούς ηλικίας 29 και 23 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν από γυναίκα ένα κινητό τηλέφωνο και στη συνέχεια προσπάθησαν να το πουλήσουν σε έτερο αλλοδαπό.
  • Αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλβης εντόπισαν στην περιοχή του Σταυρού σήμερα τα ξημερώματα δύο αλλοδαπούς ηλικίας 21 και 22 ετών, να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, είχαν αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από την περιοχή της Καλαμαριάς, αφού πρώτα είχαν διαρρήξει διαμέρισμα ιδιοκτησίας ημεδαπής, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, δύο κινητά τηλέφωνα και τα κλειδιά του εν λόγω αυτοκινήτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Σωφρονιστικοί έδιναν κινητά σε κρατούμενους - «Ταρίφα» 1.000 ευρώ
Δεκτή η αίτηση που είχαν υποβάλει για αναστολή εκτέλεσης της ποινής τους μέχρι να κριθούν από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο
Θεσσαλονίκη: Σωφρονιστικοί έδιναν κινητά σε κρατούμενους - «Ταρίφα» 1.000 ευρώ