Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Οσκαρική πρεμιέρα στην Κινηματογραφική Λέσχη Πανοράματος

Με το αμερικάνικο μιούζικαλ «Lalaland» - Θα ακολουθήσουν άλλες 14 ταινίες με δωρεάν είσοδο

Πρεμιέρα με την ταινία «Lalaland» έκανε ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη και η Δημοτική Κινηματογραφική Λέσχη Πανοράματος. Με το αμερικάνικο μιούζικαλ «Lalaland», που βραβεύτηκε με 6 Όσκαρ και με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμα Στόουν, η οποία προβλήθηκε στο Αμφιθέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» του δημαρχείου Πανοράματος.

Παρόντες στην προβολή δεκάδες σινεφίλ του Πανοράματος που γέμισαν το Αμφιθέατρο, αλλά και πολλοί φίλοι της 7ης Τέχνης απ’ όλο τον δήμο, οι οποίοι παρακολουθούν από κοντά τα χειμωνιάτικα ραντεβού που προσφέρουν οι δημοτικές κινηματογραφικές λέσχες μας. «Σας υποδεχόμαστε φέτος για έκτη συνεχή χρονιά με μεγάλη χαρά στο συναρπαστικό κινηματογραφικό ταξίδι μας, στο Πανόραμα. Και χαιρόμαστε για την αθρόα συμμετοχή σας που μας δίνει κουράγιο για καινούριες δράσεις στον χώρο του πολιτισμού», σημείωσε κατά τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΚΕΠΑΠ του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη Γιώργος Παρισόπουλος που έδωσε την εκκίνηση για τη φετινή πρεμιέρα.

Παρών και ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, που αποδεικνύεται  σταθερός σινεφίλ και απόλαυσε και αυτός την ταινία. «Για έκτο χειμώνα προσφέρουμε στον δήμο μας ποιοτικές ταινίες για κάθε γούστο, με τη λειτουργία της Δημοτικής Κινηματογραφικής Λέσχης στο Πανόραμα. Φέτος κάνουμε πρεμιέρα στο Πανόραμα και θα ακολουθήσουν η εκκίνηση της Δημοτικής Κινηματογραφικής μας Λέσχης στο Ασβεστοχώρι και στη συνέχεια στην Πυλαία. Είμαστε περήφανοι που έχουμε δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο κινηματογραφικών λεσχών στη χώρα», τόνισε σε μήνυμά του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη.

Μετά την πρεμιέρα θα ακολουθήσουν άλλες 14 ποιοτικές ταινίες του διεθνούς κινηματογράφου, που θα προβάλλονται  στο Αμφιθέατρο Σταύρος Κουγιουμτζής στις 8.00 το βράδυ και με ελεύθερη είσοδο, κάθε Πέμτπη και μέχρι τον Απρίλιο. Ανάμεσα τους «Το Βαποράκι»  του Κλιντ Ίστγουντ, η ισπανική κωμωδία «Είναι για το καλό σου», η γαλλική κοινωνική κωμωδία «Κολύμπα ή αλλιώς βυθίσου» και η ισπανική κοινωνική ταινία «Το ξέρουν όλοι» με τους Χαβιέ Μπαρδέμ, Πενελόπε Κρουζ και Ρικάρντο Νταρίν.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των Κινηματογραφικών Λεσχών μπορείτε να βρείτε στο site του δήμου (www.pilea-hortiatis.gr ) και στο fb στο προφίλ που έχει η κάθε κινηματογραφική λέσχη.

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ