Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Αναβολή φωταγώγησης του δέντρου στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Στις 12 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του δέντρου λόγω καιρού

Λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων, η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019.

Έτσι, θα έχουμε δύο μεγάλες γιορτές την ίδια μέρα. "Χριστούγεννα στο Φως"στους Αμπελόκηπους και "Santa Walk" στη Μενεμένη.

Την Πέμπτη το απόγευμα κλείνουμε το χώρο γύρω από την Πλατεία Επταλόφου και γιορτάζουμε τα "Χριστούγεννα στο Φως". Από τις 6 το απόγευμα μουσικά σχήματα Τζαζ, Έντεχνα, Ροκ και Ρεμπέτικα,  θα βρίσκονται στους τέσσερις δρόμους γύρω από την Πλατεία, για να μας βάλουν στο κλίμα της μεγάλης γιορτής, ενώ εμψυχωτές θα διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους! Στις 8 και μισή, έρχεται το Άναμμα του Δέντρου, ενώ στις 9 το βράδυ θα γιορτάσουμε όλοι μαζί με τη μεγάλη συναυλία των μοναδικών "ΟΝΙΡΑΜΑ"!

onirama_teliko_xorigoi_internet.jpg

Η γιορτή όμως, δεν είναι μόνο αυτή. Ήδη από τις 7 το απόγευμα μια μεγάλη πορεία αγάπης θα ξεκινήσει από την Πλατεία Τσομπάνογλου της Μενεμένης που θα καταλήξει στους Αμπελόκηπους, στην οδό Παπαφλέσσα, μέσω της οδού Μ.Αλεξάνδρου, που θα παραμείνει κλειστή.

Στο τέλος της διαδρομής μία όμορφη συναυλία θα περιμένει τους συμμετέχοντες, με πρωταγωνιστή, το γνωστό ερμηνευτή Γιώργο Φανάρα.

afisa_xristougennon_teliki.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ
«Τον άλλο μήνα θα έχουμε και τις σχετικές πολύ ευχάριστες ανακοινώσεις» δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ
Θεσσαλονίκη: Με αύξηση - ρεκόρ σε θεατές και επισκέπτες ολοκληρώθηκε το 26ο ΦΝΘ
Φέτος πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 300 προβολές σε φυσικούς χώρους και προβλήθηκαν 250 ντοκιμαντέρ μεγάλου και μικρού μήκους
Θεσσαλονίκη: Με αύξηση - ρεκόρ σε θεατές και επισκέπτες ολοκληρώθηκε το 26ο ΦΝΘ