Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Έργα από σήμερα στο δρόμο για Έδεσσα – Σε ποιο σημείο

Εργασίες από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από σήμερα, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, έως και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στο τμήμα της οδού από τη συμβολή με τον Ανισόπεδο Κόμβο Κ2 (Εγνατίας Οδού Α.Ε.) έως τη Χαλκηδόνα. Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες διαγράμμισης στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, στο τμήμα από τη χιλιομετρική θέση 3+500 (γέφυρα Δενδροποτάμου επί της οδού Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη) μέχρι και τη χιλιομετρική θέση 52+900 (ισόπεδος κόμβος Μελισσίου, στη θέση συμβολής με την Παλαιά Εθνική Οδό), παλαιό και νέο τμήμα.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από σήμερα, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020, έως και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020, ανάλογα με τις επικρατούσε καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης των εργασιών στις 7.00 το πρωί.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη