Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Περιβαλλοντικός διαγωνισμός για μαθητές και ενήλικες

Ημέρα αφιερωμένη στον εθελοντισμό και το περιβάλλον από το Δήμο Παύλου Μελά

Ο Δήμος Παύλου Μελά διοργανώνει περιβαλλοντικό διαγωνισμό για μαθητές και ενήλικες στο πλαίσιο του Έργου «Ενίσχυση οικολογικής συνείδησης και προώθησης περιβαλλοντικού εθελοντισμού στο Δήμο Παύλου Μελά», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς θα πρέπει να παραδώσουν το έργο τους μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 στο Γραφείο Εθελοντισμού, στον 3ο όροφο, στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Λαγκαδά 221.

Ο Δήμος Παύλου Μελά θα επιβραβεύσει τους νικητές αλλά και όλους τους συμμετέχοντες, σε μια ημέρα αφιερωμένη στον εθελοντισμό και το περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της κεντρικής εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου (η ώρα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί προσεχώς), στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Λαγκαδά 221 Σταυρούπολη, θα απονεμηθούν βραβεία στα τρία πρώτα έργα κάθε κατηγορίας με δίπλωμα και μετάλλιο. Επίσης θα δοθούν δώρα σε όλους τους νικητές!

Τα έργα κάθε κατηγορίας (έως 100) θα εκτεθούν στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» και στην Υπόγεια Διάβαση της οδού Λαγκαδά και θα αξιολογηθούν από ειδικές επιτροπές.

Οι διαγωνισμοί διοργανώνονται σε συνεργασία με τα Γραφεία περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευθερίου – Κορδελιού & Βερτίσκου.

Για τη συγκεκριμένη δράση ο Δήμος Παύλου Μελά προκηρύσσει τους παρακάτω διαγωνισμούς με θέμα το περιβάλλον:

Α) ζωγραφική, για μαθητές 6 έως 10 ετών

Β) κατασκευή καλλιτεχνημάτων, με τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, για μαθητές ηλικίας 11 έως 18 ετών

Γ) διαγωνισμός ιδεών, για ενήλικες σχετικά με τις δράσεις περιβάλλοντος και εθελοντισμού

2_poster_ethelontismos.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης
Το project είναι σχεδιασμένο για φοιτητές του 2ου έτους στη Διοίκηση Τουρισμού και Αναψυχής και στοχεύει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της...
Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης