Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Νέες διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό 4 περιοχές

diakopi nerou

Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτή την ώρα 4 περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλημάτων στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά:

Διακοπή υπάρχει στην Τριανδρία, λόγω προβλήματος επί της οδού Κ. Κανάρη 25, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:30.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στην Πυλαία, λόγω προβλήματος επί της οδού Παύλου Μελά 10, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Διακοπή υπάρχει και στη Σταυρούπολη, λόγω προβλήματος επί των οδών Συνταγματάρχη Κ. Δαβάκη και Μαυρομιχάλη, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Σημειώνεται ότι από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη και προγραμματισμένη διακοπή στο κέντρο της πόλης, η οποία αναμένεται να διαρκέσει συνολικά 7 ώρες. Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει: «Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 από τις 07:30 έως τις 14:30 θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης διαρροής αγωγού Φ80 mm σε συνεργασία με την ΔΕΔΔΗΕ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 76 του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Ολύμπου, Τοσίτσα, Ελευθερίου Βενιζέλου και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ