Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Απόκριες με κέφι, χορό και μουσική σε Αμπελόκηπους-Μενεμένη

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού υποδέχεται τις απόκριες με κέφι, χορό και πολύ πολύ μουσική.

Την Παρασκευή 21/02 στις 7μ.μ. για ακόμη μία χρονιά "Γιορτάζουμε τις Απόκριες στη Χαλκίδη" με τα κρουστά της αγαπημένης ομάδας "Batala Salonica", χορευτικές φιγούρες από τις σχολές χορού Dancemania studio και T.K. dance studio αλλά και λατινοαμερικάνικες μουσικές νότες που θα πλημμυρίσουν την οδό Γ. Χαλκίδη στους Αμπελόκηπους ενώ στις 9μ.μ. θα τραγουδήσουμε τραγούδια που αγαπάμε με τον μοναδικό Μάνο Πυροβολάκη.

pyrobolakis_internet.jpg

Την Κυριακή 23/02 από τις 11π.μ. έως 1μ.μ. το κέφι θα μεταφερθεί στην Πλατεία Τσομπάνογλου στη Μενεμένη με Αποκριάτικους χορούς, παιχνίδια κλόουν και ξυλοπόδαρους για τους μικρούς μας φίλους αλλά και μία όμορφη λαϊκή συναυλία από τον Γιάννη Διονυσίου και τον Γιώργο Γεωργόπουλο με χρυσά από τις δεκαετίες '50, '60,'70 και '80.

dionysioy_internet.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»