Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΟΑΣΘ: Άλλες 3 γραμμές περνούν στα ΚΤΕΛ από το Μ. Σάββατο

Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός

Από τον ΟΑΣΘ ανακοινώνεται ότι από το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου 2020 διακόπτεται προσωρινά η εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου των λεωφορειακών γραµµών Ν°51 «Ν.Σ.Σ. - Σίνδος» (όλες οι εναλλακτικές διαδροµές), Ν°54 «Ν.Σ.Σ. - Ιωνία» (όλες οι εναλλακτικές διαδροµές) και Ν°84 «Θεσσαλονίκη - Μελισσοχώρι (όλες οι εναλλακτικές διαδροµές) και ξεκινά η προσωρινή λειτουργία τους από την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε.

Υπενθυμίζεται ότι η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ξεκίνησε τα δρομολόγιά της από τη Μ. Τετάρτη με 4 γραμμές αστικής συγκοινωνίας του ΟΑΣΘ με πολλαπλάσια δρομολόγια και χωρίς καμιά αύξηση κομίστρου ή άλλη περικοπή έργου. Πρόκειται για τις γραμμές (80) «Θεσσαλονίκη – Μάλγαρα», (81) «Θεσσαλονίκη – Κουφάλια», (82) «Θεσσαλονίκη – Καλλιθέα» και (53) «Τοπική Γραμμή Σίνδου».

Όπως είχε ανακοινώσει ο ΟΣΕΘ θα υπολείπεται η λειτουργία (4) τελευταίων γραμμών του ΟΑΣΘ που θα αναλάβει η ΚΤΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και η γραμμή (9) «ΝΣΣ – Λαχαναγορά», που ανέλαβε η ΚΤΕΛ Κιλκίς. Με αυτόν τον τρόπο, υλοποιείται η σύμβαση που υπογράφηκε πριν λίγες εβδομάδες και η προσπάθεια καρποφορεί ώστε η ποιότητα μετακίνησης, με την αμέριστη στήριξη και χρηματοδότηση του Υπουργείου Μεταφορών και τη σύμπραξη του ΟΑΣΘ και των ΚΤΕΛ να βελτιώνεται σταθερά, αναφέρει ο ΟΣΕΘ σε ανακοίνωσή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης
Τι είπε ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της ΠΚΜ, απαντώντας σε ερώτηση του επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»
Μπίλλιας: Εντός του έτους το Διάταγμα για ανάπλαση παραλιακού μετώπου Θεσσαλονίκης
Κορυδαλλός: «Έφοδος» με αστυνομικούς σκύλους – Είχαν ναρκωτικά, κινητά, μαχαίρια
Ειδική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί από την αστυνομία στις φυλακές – Δικογραφίες σε 5 έγκλειστους
Κορυδαλλός: «Έφοδος» με αστυνομικούς σκύλους – Είχαν ναρκωτικά, κινητά, μαχαίρια