Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» εργαζόμενους σε μεγάλη εταιρεία στη Θεσσαλονίκη

Τηρήθηκε άμεσα το πρωτόκολλο και εξετάζονται οι υπόλοιποι εργαζόμενοι

Του Γιώργου Καλλίνη

Δύο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε εργαζόμενους σε μεγάλη εταιρεία logistics στο Καλοχώρι στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με πληροφορίες του TyposThes.

Η διαδικασία αναφοράς των κρουσμάτων και ιχνηλάτησης των επαφών έγινε έγκαιρα και σύμφωνα με το πρωτόκολλο και ήδη έχουν περάσει εξετάσεις οι υπόλοιποι εργαζόμενοι, οι οποίοι αναμένουν τα αποτελέσματα.

Οι ασθενείς ήταν ασυμπτωματικοί και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο πρόβλημα στην υγεία τους. Ο ΕΟΔΥ έχει σπεύσει για την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα η επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ ανέφερε ότι στα 50 ανέρχονται τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοιού στη χώρα σύμφωνα με την σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα.

Τα 24 εξ αυτών εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας ενώ τρία εισαγόμενα κρούσματα προσήλθαν αυτοβούλως. Στη Θεσσαλονίκη έχουν εντοπιστεί 6 κρούσματα ενώ 1 κρούσμα εντοπίστηκε στην Χαλκιδική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
O Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να γίνει -βάσει προκήρυξης- στο Πανθεσσαλικό και με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα.
Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ
«Τον άλλο μήνα θα έχουμε και τις σχετικές πολύ ευχάριστες ανακοινώσεις» δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ