Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πολύωρη διακοπή ρεύματος αύριο σε 5 περιοχές σε Χαλκιδική - Θεσσαλονίκη

deddie

Διακοπές ρεύματος αύριο,Κυριακή 19/7, από το πρωί σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική

Διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν αύριο, Κυριακή, από το πρωί σε περιοχές 5 δήμων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Πιο συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη χωρίς ρεύμα θα μείνουν περιοχές στους δήμους Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων - Μενεμένης και Θέρμης.

Από τις 8 το πρωι και μέχρι τις 2 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές που βρίσκονται σε όλη τη δημοτική κοινότητα Τριλόφου συμπεριλαμβανομένων των: ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΕΡΟΦΑΡΟΣ, κ.τ.λ. λόγω απαραιτήτων τεχνικών εργασιών που πρόκειται να εκτελεσθούν.

Από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 2:30 το μεσημέρι διακοπή ρεύματος θα έχουμε στον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης στην περιοχή ΔΙΑΛΟΓΗ ΣΤΗ ΜΕΝΕΜΕΝΗ ΟΙ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ, ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ, ΒΙΟΚΑΔΟ, ΓΡΑΜΜΑΔΑ, ΕΔΟΚ ΑΕ, ΚΑΠΟΥΣΙΔΗΣ - ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ, ΜΕΙΜΑΡΟΓΛΟΥ, ΠΡΙΜΑΓΚΑΖ, ΜΠΑΛΗ, ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ, ΚΟΥΡΟΓΛΟΥ & HOT SPOT SOFTEX.

Στον δήμο Θεσσαλονίκης η διακοπή θα ξεκινήσει στις 8 το πρωί και μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι και θα επηρεάσει την περιοχή του Βαρδάρη στις οδούς Μαβίλης, Γλάστωνος, Κωστή Παλαμά, Ζεφύρων, Φυδίου, Η διακοπή θα γίνεται σταδιακά και θα διαρκεί περίπου 3 ώρες.

Στην Χαλκιδική διακοπή ρεύματος θα έχουμε στην περιοχή του Πολυγύρου και στην Τοπική Κοινότητα Ποτίδεας.

Πιο συγκεκριμένα από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι χωρίς ρεύμα θα είναι η περιοχή στον Πολύγυρο η οποία αφορά τμήμα από το δημαρχείο του Δήμου στην αριστερή πλευρά του πεζοδρόμου προς την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Από τις 8.30 μέχχρι και τις 10:30 το πρωί διακοπή θα έχει η περιοχή από την έξοδο του χωριού μέχρι της περιοχή Λίμνες (ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ Ν.ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κίνδυνος για Κεντρική Μακεδονία: Φαινόμενα που ίσως οδηγήσουν σε πλημμύρες
Όπως επισημαίνει ο Γιάννης Καλλιάνος, σχεδόν όλα τα μετεωρολογικά μοντέλα εναρμονίζονται με το σενάριο ότι η Θεσσαλία θα βρεθεί στο επίκεντρο της...
Κίνδυνος για Κεντρική Μακεδονία: Φαινόμενα που ίσως οδηγήσουν σε πλημμύρες