Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επανομή – Θεσσαλονίκη με τον ΟΑΣΘ μέσα σε… 2,5 ώρες

Ιστορίες καθημερινής τρέλας με τον ΟΑΣΘ

Η κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης είναι γνωστή σε όλους τους κατοίκους του νομού, με τα λεωφορεία να είναι λιγότερα από όσα αρμόζουν σε μία πόλη του μεγέθους της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα παράλληλα τον γνωστό συνωστισμό που έχει γίνει καθημερινότητα.

Μία ιστορία καθημερινής τρέλας στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης περιγράφει ο φωτογράφος Άρης Φραντζεσκάκης στο Facebook, αναλύοντας πως η διαδρομή Επανομή – Θεσσαλονίκη διήρκησε… 2,5 ώρες!

Όπως αναφέρει: «Ιστορίες καθημερινής τρέλας στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης... Πώς μια διαδρομή 45 λεπτών μπορεί να διαρκέσει 2:30 ώρες; Εύκολο.. η απάντηση είναι γιατί με τον.. ΟΑΣΘ. Στις 4 υπάρχει προγραμματισμένο δρομολόγιο εξπρές από Επανομή στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά το λεωφορείο ποτέ δεν ήρθε... ποτέ! Και αφού ξεκίνησα με τη γραμμή του ΚΤΕΛ, σε όλα άψογο, έφτασα στο ΙΚΕΑ. Από εκεί με τη γραμμή 3 με μεγάλη καθυστέρηση ξεκίνησα για το κέντρο. Κάπου στο αμαξοστάσιο ένας ηλικιωμένος κύριος άρχισε να φωνάζει γιατί το λεωφορείο ήταν γεμάτο. Το λεωφορείο σταμάτησε ήρθε η αστυνομία ήρθαν τα σεκιούριτι και μετά από αυτό το μικρό διάλειμμα ξεκινήσαμε για το κέντρο... Ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο... Μπορεί ο καθένας από άλλη οπτική να τοποθετηθεί, η κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες είναι τραγική και επιδεινώνεται καθημερινά...».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ