Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέες διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό 3 περιοχές της Θεσσαλονίκης

Μέχρι πότε αναμένεται να έχει αποκατασταθεί η υδροδότηση σε κάθε περίπτωση

Νέες διακοπές στην υδροδότηση βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη, λόγω προβλημάτων που έχουν παρουσιαστεί στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης από την ΕΥΑΘ. Αναλυτικά:

Διακοπή υπάρχει στη ΒΙΠΕΘ, λόγω προβλήματος στην οδό Δα12Α, το οποίο επηρεάζει και τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 18:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στις Συκιές, λόγω προβλήματος επί της οδού Μακεδονομάχων 37 το οποίο επηρεάζει και τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 18:30.

Εν τω μεταξύ, από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη και προγραμματισμένη διακοπή στην υδροδότηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών της ΕΥΑΘ για την αντικατάσταση αγωγού. Συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται εργασίες αντικατάστασης αγωγού στο πεζόδρομο της Καλαποθάκη από την οδό Κομνηνών μέχρι την Βενιζέλου, του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης στη Λεωφόρο Νίκης και στις οδούς Μητροπόλεως, Αριστοτέλους και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης. Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι η υδροδότηση επρόκειτο να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 14:00, ωστόσο με νεότερη ενημέρωσή της η ΕΥΑΘ υπολογίζει ότι η αποκατάσταση της υδροδότησης θα έχει γίνει μέχρι και τις 15:.00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα