Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η επίσημη ανακοίνωση για τον νεκρό ψαρά στη Χαλκιδική

Η ανακοίνωση του λιμενικού για το άνδρα που εντοπίστηκε στα Νέα Μουδανιά

Ανακοίνωση με τα νεότερα στοιχεία για το χαμό του 62χρονου έβγαλε πριν από λίγη ώρα το λιμενικό. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στον εμπορικό λιμένα Νέων Μουδανιών.

«Αναφορικά με τον 62χρονο, ο οποίος είχε μεταβεί απογευματινές ώρες την 10/07/2019, στη θαλάσσια περιοχή Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής για διενέργεια αλιείας με αλιευτικό σκάφος και έκτοτε αγνοείτο, γνωρίζεται ότι εντοπίστηκε η σορός του, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή 6,8 ν.μ. νοτιοανατολικά Νέας Καλλικράτειας.

Η σορός εντοπίστηκε από ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, μεταφέρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚ.Τ. στον εμπορικό λιμένα Ν. Μουδανιών και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ν. Μουδανιών, όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ