Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκιδική: Δεν αλλάζει χώρο -προς το παρόν- η λαϊκή των Μουδανιών

Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Νέας Προποντίδας

Στον ίδιο χώρο θα παραμείνει, προς το παρόν, η λαϊκή αγορά των Νέων Μουδανιών, όπως αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Νέας Προποντίδας. Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Με την 87/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ψηφίστηκε η Έγκριση Κανονισμού λειτουργίας Λαϊκών Αγορών του Δήμου Νέας Προποντίδας, όπως έπρεπε να γίνει βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας.

Στον κανονισμό περιλαμβάνεται μεν αλλαγή του χώρου της λαϊκής των Ν. Μουδανιών, ωστόσο αυτό δεν θα γίνει άμεσα, διότι μετά την ψήφιση της απόφασης πρέπει να ακολουθήσει η διαδικασία της συλλογής δικαιολογητικών και χωροθέτησης για τον κάθε ενδιαφερόμενο. Επειδή, όπως καταλαβαίνετε, λόγω  των αυστηρών μέτρων για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δεν υπάρχει στην παρούσα φάση η δυνατότητα γι’ αυτό, η όλη διαδικασία έχει ανασταλεί.

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε εγκαίρως με σχετική ανακοίνωση για τον ακριβή χρόνο, που θα γίνει η αλλαγή του χώρου της λαϊκής. Μέχρι τότε θα λειτουργεί στον χώρο, που λειτουργεί σήμερα.

Στο μεταξύ, αποφασίστηκε, η λαϊκή αγορά των Ν. Μουδανιών της ερχόμενης Τετάρτης, 25 Μαρτίου 2020, λόγω της Εθνικής Εορτής να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020, αν και εφόσον μέχρι τότε δεν έχει εκδοθεί σχετική απαγόρευση με Υπουργική Απόφαση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους