3 top δεξιά, GOOGLE NEWS, ΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ

Το usay.gr στο καλύτερο μαγαζί με ημιπολύτιμες πέτρες στην Αθήνα – Σε ένα κτίριο με μοναδική ιστορία

Να πως από μία γκάφα δική μου, γνώρισα δύο εξαιρετικούς επαγγελματίες, μοναδικούς στο είδος τους. Δεν έχω τέτοια προβλήματα τις γκάφες μου τις ομολογώ. Και γελάω με κάποιες από αυτές. Περπατούσα μια μέρα στο κέντρο. Περικλέους και Θησέως.

Του Δημήτρη Γιαγτζόγλου

Πέφτει το μάτι σε μια βιτρίνα. Παρατηρώ κάτι εκπληκτικά ρετρό κουτάκια. Αρχίζει η φαντασία και οργιάζει. Μάλλον θα είναι προϊόντα περιποίησης για τα γένια. Μούσι έχω αλλά κυριολεκτικά σιχαίνομαι να βάζω πάνω οποιοδήποτε από τα προϊόντα που κυκλοφορούν. Το μαγαζί το ήξερα, γιατί πρόκειται για το πιο γνωστό στο είδος του. Ημιπολύτιμες πέτρες και όχι μόνο. Ήθελα να σας το παρουσιάσω. Λέω με την ευκαιρία θα μάθω και τι είναι αυτά τα υπέροχα κουτάκια. Μπήκα, ζήτησα μια κάρτα, για να καλέσω κάποια στιγμή να κλείσω ένα ραντεβού για μια συνέντευξη.

Έτσι κι έκανα. Έκλεισα ραντεβού με τον ίδιο τον κ. Χρήστο Στέφο. Και πάω. Ο χώρος μπαίνοντας μέσα στο χρώμα. Σε ξεμυαλίζει κανονικά. Χρώματα παντού. Ένα από τα ποιο δυνατά ονόματα στον χώρος της κοσμηματοποιίας. Με ολοκληρωμένες προτάσεις και ιδέες σε ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια, κοράλλια και εξαρτήματα σε ασήμι και χρυσό, πάντοτε σε εξαιρετική ποιότητα.

Έμαθα πολλά από το κ. Στέφο. Από πού έρχονται όλα αυτά, γιατί είναι καλές αγορές τα νησιά μας, την τάση που αναπτύχθηκε μέσα στην κρίση πολλοί να θέλουν να φτιάχνουν μόνοι τους κοσμήματα για ένα μικρό εισόδημα. Μου λύθηκε και η απορία τι είναι αυτά τα ωραία κουτάκια στην βιτρίνα. Φυσικά γέλασα. Προϊόντα για γένια, σίγουρα δεν είναι.

Το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η επιχείρηση έχει μια ωραία ιστορία. Όπως και πολλά κτίρια στην περιοχή του ιστορικού εμπορικού κέντρου της Αθήνας. Η κ. Αναστασία Στέφου μας μιλάει για αυτήν την ιστορία αλλά και για τις προτιμήσεις των γυναικών στις ημιπολύτιμες πέτρες.