3 top δεξιά, MEDIA

Τσιμπούν… άγρια οι Μέλισσες – Τα νούμερα τηλεθέασης

Κατοχυρώνουν πλέον την πρωτιά οι Άγριες Μέλισσες, καθώς κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύουν ότι είναι η σειρά που έχει ήδη κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Χθες, Δευτέρα, το σίριαλ του ΑΝΤ1 κονταροχτυπήθηκε για άλλη μια φορά με το GNTM και η… μάχη ήταν εντυπωσιακή!

Αν και τα δύο προγράμματα δεν προβάλλονται για ίση διάρκεια στην τηλεόραση, καθώς το GNTM ξεκινά στις 21.00 και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα, η μάχη στην τηλεθέαση ήταν ιδιαίτερα σκληρή.

Το σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» σημείωσε ποσοστό 31,3%, την ώρα που το GNTM στο σύνολο της προβολής του, έγραψε τηλεθέαση 30,8% στις ηλικίες 18-54 και με βάση την πρώτη πρωινή εκτίμηση της Nielsen.

Το ριάλιτι μοντέλων ανέβασε στροφές από τις 22.45 που ξεκίνησε η σειρά «Άγριες Μέλισσες» και το πρώτο μισάωρο παράλληλης μετάδοσης βρέθηκε μπροστά με ποσοστά ανά τέταρτο, 31,2%, 37,3% και 35,1%.

Ωστόσο, το σίριαλ του ΑΝΤ1, σημείωσε τηλεθέαση 31,5%, 40% και 37,9% στο τελευταίο μισάωρο προβολής του και έτσι πήρε ελαφρύ προβάδισμα.

Την ίδια ώρα, ο ολοκαίνουριος κύκλος του Grey’s Anatomy που έβαλε ο ALPHA απέναντι στις «Άγριες Μέλισσες» περιοριζόταν σε τηλεθέαση 3,4%, ενώ στο 3,8% κινήθηκε και η επανάληψη του «Στην Υγειά Μας ρε παιδιά», μετά τις 23.00 στον ΣΚΑΙ.