MEDIA

Μπλέξιμο στις «Άγριες Μέλισσες»! Ο Νικηφόρος και η Δρόσω ζουν μια νύχτα πάθους!

Δύσκολες μέρες περιμένουν τις αδερφές Σταμίρη, καθώς μία νύχτα πάθους απειλεί να αναστατώσει τις ζωές τους!

Νικηφόρος και Δρόσω κάνουν έρωτα και όλα πλέον κινδυνεύουν να ανατραπούν!

Η Δρόσω παλεύει καθημερινά με τα συναισθήματα που αρχίζει να νιώθει για τον Νικηφόρο, αλλά ξέρει καλά πως αυτόν τον έρωτα δεν θα μπορέσει ποτέ να τον ζήσει.

Όμως, συμφώνα με το ρεπορτάζ του my tv, στα προσεχή επεισόδια όλα αλλάζουν!

Ο Νικηφόρος περνάει δύσκολες στιγμές τόσο στον γάμο του με την Ασημίνα όσο και στο σπίτι με τον πατέρα του. Η πίεση που νιώθει είναι μεγάλη καθώς βρίσκεται στη μέση της διαμάχης του πατέρα του με τις αδελφές Σταμίρη σε ό,τι αφορά τα χωράφια τους που βρίσκονται στη βιομηχανική ζώνη.

Ο Νικηφόρος λυγίζει και η ψυχολογική πίεση που νιώθει θα τον οδηγήσει σε ένα τεράστιο λάθος, το οποίο θα φέρει την αρχή των κακών για όλους και πολύ περισσότερο την κρίση στον γάμο του.

Μετά από έναν ακόμη καβγά στο σπίτι, φεύγει αναζητώντας λίγη ηρεμία. Βρίσκεται σε μία πολύ αδύναμη στιγμή και τότε η Δρόσω είναι δίπλα του. Εκείνη δεν μπορεί πια να ελέγξει όσα νιώθει και πέφτει στην αγκαλιά του γνωρίζοντας αλλά μην υπολογίζοντας το πόσο μπορεί να πληγώσει την αδελφή της.

Νικηφόρος και Δρόσω καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Κανείς από τους δύο αργότερα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς έφτασαν σε αυτό το σημείο και νιώθουν τρομερές ενοχές και τύψεις απέναντι στην Ασημίνα, η οποία μόνο αγάπη και φροντίδα τους προσφέρει.

Η ατμόσφαιρα ανάμεσα τους είναι τρομερά αμήχανη, καθώς και οι δύο γνωρίζουν πως αν αποκαλυφθεί τι έκαναν θα καταστρέψουν τη σχέση τους με την οικογένεια τους μια για πάντα.

Πηγή: My tv