3 top δεξιά, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από το… «Master chef» στην πολιτική!

Άφησε για λίγο τις κατσαρόλες και τις κουζίνες και ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα. Πόσταρε φωτογραφία του στο facebook κι έγραψε: «Πάμε μαζί να γυρίσουμε σελίδα για μια καλύτερη Ερμιονίδα. Για τον τόπο που μεγαλώσαμε , για τον τόπο που ζούμε, για τον τόπο που αγαπάμε.

Είναι τιμή μου που για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Δυνατή Ερμιονίδα. Είναι τιμή μου που βρίσκομαι δίπλα στον Γιάννη Γεωργόπουλο έναν αξιόλογο και σοβαρό άνθρωπο με αρχές και όραμα για την Ερμιονίδα. Έναν άνθρωπο που μπορεί και θέλει να φτάσει την Ερμιονίδα μας πολύ ψηλά.

Η αγάπη για τον τόπο μου είναι αυτή που πήρα την απόφαση να επιστρέψω στο Κρανίδι. Έχοντας δουλέψει σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό και έχοντας αποκομίσει πολλές εμπειρίες, αποφάσισα το 2012 να επιστρέψω και να μείνω μόνιμα εδώ.

Έχω μάθει να δουλεύω σκληρά και να παίρνω το αποτέλεσμα που πρέπει. Έχω μάθει πως με ότι και να ασχολούμαι θα πρέπει να το σέβομαι. Με αυτές τις αρχές λοιπόν , την σκληρή δουλειά και τον σεβασμό θα κάνω ότι μπορώ για τον τόπο μου για την Ερμιονίδα μας!!!

Θα βρίσκομαι στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Ερμιονίδας κυρίου Γιάννη Γεωργόπουλου και θα μάχομαι καθημερινά για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για μια καλύτερη Ερμιονίδα.

Για τους γονείς μας , για εμάς , για τα παιδιά μας!!! #pamedinata». Ο λόγος για τον Γιώργο Φασιλή.