Ποια είναι η «σταθερότητα» που αναζητά ο Μητσοτάκης και ποιο το διακύβευμα του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, του Παναγίωτη Κουνάκη, υποψήφιου ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ(Εφημ. ΚΑΡΦΙ)

Ποια είναι η «σταθερότητα» που αναζητά ο Μητσοτάκης και ποιο το διακύβευμα του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές

 

​Το κεντρικό διακύβευμα αυτών των ευρωεκλογών όπως διατείνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η σταθερότητα. Πώς όμως θα επιτύχει ο κ. Μητσοτάκης τη σταθερότητα; Μήπως την ιδιωτικοποίηση της Υγείας και της Παιδείας; Μήπως με την ενίσχυση των ολίγων των εκλεκτών; Μήπως με την ακρίβεια; Μήπως την διαρκή αρωγή σε κολλητούς και ολιγάρχες; Μήπως με την οικονομική αφαίμαξη μισθωτών και συνταξιούχων; Μήπως με την αδυναμία των νέων ζευγαριών να εξασφαλίσουν αξιοπρεπές εισόδημα ώστε να αποκτήσουν παιδιά; Μήπως με την αλαζονική συμπεριφορά των υπουργών και των κομματικών στελεχών; Μήπως με την ισχυροποίηση των funds έναντι των δανειοληπτών; Μήπως με τη διασύνδεση των Pos με τις ταμειακές ενώ έχουμε την τέταρτη χαμηλότερη ταχύτητα του internet στην Ευρώπη; Μήπως με η διαφθορά, τη συγκάλυψη και την ατιμωρησία. Μήπως τελικώς με την επιχειρηματολογία. «Οποίος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει». Η ανασφάλεια που αισθάνονται οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στην προσωπική και την εργασιακή τους ζωή βρίσκεται στο απόγειό της.

 

 Επομένως, το διακύβευμα για εμάς είναι επαναφορά της χώρας σε επίπεδα ανάλογα με εκείνα των υπολοίπων κρατών της ΕΕ. Στο πλαίσιο αυτό, είναι αναγκαία η θεσμική ενοποίησή της με την Ευρώπη. Η απρόσκοπτη πρόσβαση όλων των πολιτών στην υγεία και την παιδεία. Η δυνατότητα της μόρφωσης για όλους. Η ενίσχυση των αδύναμων, ώστε να αποτελούν ισότιμους κοινωνικούς εταίρους. Η προσβασιμότητα για όλους σε ένα ταχύτερο διαδύκτιο. Η αίσθηση ασφαλείας ανεξαρτήτως επωνύμου και οικονομικής επιφάνειας. Η εφαρμογή καλών ευρωπαϊκών πρακτικών σε όλους τους τομείς. Η ενίσχυση της οικογένειας για να αποκτήσει παιδιά και σπίτι. Η ενίσχυση των νησιών. Η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με την πρόσβαση τους στο Ταμείο Ανάκαμψης.

 

Η ανάπτυξη της χώρας περνάει μέσα από την Ευρώπη. Το ΠΑΣΟΚ το γνωρίζει, έχει πρόγραμμα και πολιτικές που οδηγούν την Ελλάδα στο να ανακτήσει την ευρωπαϊκή της ταυτότητα και τους πολίτες της στην ευημερία. Δεν εντοπίζουμε απλώς τα προβλήματα, έχουμε τις λύσεις που τα επιλύουν. Επεξεργασμένες στην τελευταία τους λεπτομέρεια και κυρίως εφαρμόσιμες. Δεν τρέφουμε ουτοπίες και δεν υποσχόμαστε το αδύνατο. Είμαστε η μόνη αξιόπιστη λύση που έχει ένα εξαιρετικό ψηφοδέλτιο το οποίο απαρτίζεται από έμπειρα και νέα στελέχη γεμάτα όρεξη και γνώση. Σε αυτό τον αγώνα για τις ευρωεκλογές καλούμεθα να υποστηρίξουμε πρακτικές που εξυπηρετούν ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες. Δηλώνω παρών από την ακριτική Δωδεκάνησο και υπόσχομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...