Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 26 Μαϊος 2019 11:08

Καστοριά: Στους Κομνηνάδες στην Ελληνοαλβανική μεθόριο ψήφισε η Ολυμπία Τελιγιορίδου

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τους Κομνηνάδες που βρίσκονται στην Ελληνοαλβανική μεθόριο ψήφισε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Η κ. Τελιγιορίδου αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των ευρωεκλογών όπου ο Ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του και επεσήμανε ότι το αποτέλεσμα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης μπορεί να καθορίσει το μέλλον της Ευρώπης.  

Όπως ανέφερε, «σήμερα συγκρούονται δύο διαφορετικές πολιτικές επιλογές. Η μία είναι η πολιτική της δημοκρατίας, της προόδου και της αλληλεγγύης των ευρωπαϊκών λαών και η άλλη είναι η πολιτική της οπισθοδρόμησης, του νεοφιλελευθερισμού, με τις σκληρές οικονομικές πολιτικές». Η κ Τελιγιορίδου τόνισε ότι ο ελληνικός λαός με την ψήφο του στην κάλπη θα στείλει το μήνυμα ότι «θέλουμε να προχωρήσουμε μπροστά με δικαιοσύνη, δημοκρατία και αλληλεγγύη, καταδικάζοντας και τις ακραίες φωνές του ναζισμού και του φασισμού που είναι ένας μεγάλος κίνδυνος για την Ευρωπαϊκή Ήπειρο».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Μαϊος 2019 11:11