Skip to main content

Αυτοί εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι με την παράταξη Ζέρβα

Η δημοτική παράταξη κέρδισε 7 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο από τον α' εκλογικό γύρο - Πρώτος σε ψήφους αναδεικνύεται ο Δρόσος Τσαβλής

Επτά υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους εκλέγει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης η παράταξη «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» με επικεφαλής τον εκλεγμένο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των σταυρών, από τον συνδυασμό του κ. Ζέρβα εκλέγονται κατά σειρά οι Δρόσος Τσαβλής, Γεώργιος Αβαρλής, Μαρία Καραγιάννη, Στεφανία Τανιμανίδου, Ναταλία Βαρσαμή και Δημήτρης Δαγκλής, ενώ ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής από την 6η θέση, χωρίς να εκλέγονται, οι Παναγιώτης Καρασαββίδης, Δημήτρης Μήτρου και Χρήστος Αντιβαλίδης. Μένει να γνωστοποιηθεί ποιος δημοτικός σύμβουλος καταλαμβάνει την έδρα στην Τριανδρία, που είναι και η έβδομη της παράταξης Ζέρβα.

Να σημειωθεί ότι ο νέος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας δεν καταλαμβάνει έδρα, σε αντίθεση με τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης των συνδυασμών που έχουν εκλεγεί στους οποίους αντιστοιχεί από μία έδρα.