Skip to main content

Αλεξανδρούπολη: Ταυτοποιήθηκαν οι διακινητές του πολύνεκρου τροχαίου

Το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 7 ατόμων και των τραυματισμό 5

Στην ταυτοποίηση των στοιχείων και των δύο διακινητών και τη σύλληψη του δευτέρου, που εμπλέκονται στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό επτά ατόμων και των τραυματισμό άλλων πέντε.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ οι διακινητές (οδηγός-συνοδηγός) είναι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε μετέφεραν στο όχημα που οδηγούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας 11 μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα από την έρευνα προέκυψε ότι ο οδηγός - διακινητής είναι ένας από τους τραυματίες που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ο συνοδηγός - διακινητής, ο οποίος μετά το τροχαίο εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος για να αποφύγει τη σύλληψη, εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια εκτεταμένων αστυνομικών αναζητήσεων, σε χώρο στάθμευσης της Εγνατίας Οδού στον Έβρο και ακολούθως, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης διερεύνησης, προέκυψε η εμπλοκή του στη συγκεκριμένη υπόθεση και συνελήφθη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.