Skip to main content

Αλμωπία και Σκύδρα επισκέφθηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας (φωτο)

Σε όλη την Πέλλα το έργο που έχει γίνει και γίνεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πιάνει κυριολεκτικά τόπο, είπε ο Απ. Τζιτζικώστας

Επίσκεψη σε οικισμούς των Δήμων Αλμωπίας και Σκύδρας της Πέλλας πραγματοποίησε χτες το απόγευμα ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη», Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
 
Συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης στην Πέλλα, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε την Άψαλο, τον Εξαπλάτανο, τους Προμάχους και την Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας, καθώς και το Μάνδαλο και την Καλή του Δήμου Σκύδρας, όπου συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες, παραγωγούς και επαγγελματίες.


 
«Σε όλη την Πέλλα το έργο που έχει γίνει και γίνεται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πιάνει κυριολεκτικά τόπο. Συνεισφέρει σημαντικά στην αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινότητας των κατοίκων και έχει βελτιώσει την ποιότητα ζωής. Επισκέφτηκα ακόμη δυο οικισμούς του Δήμου Σκύδρας, το Μάνδαλο και την Καλή, ακούγοντας τα αιτήματα των κατοίκων και τα θέματα της καθημερινότητάς τους. Στους Προμάχους έχουμε ήδη προγραμματίσει εργασίες συντήρησης για να βελτιωθεί η επαρχιακή οδός Σωσάνδρας – Προμάχων, ενώ σε εξέλιξη είναι σειρά αντιπλημμυρικών έργων στη γέφυρα Προμάχων. Αντίστοιχα αντιπλημμυρικά έργα γίνονται στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας, όπου προχωράμε επίσης το έργο της επέκτασης του ΧΥΤΑ Αλμωπίας και τον εκσυγχρονισμό του βιολογικού καθαρισμού, αλλά και παρεμβάσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο, ενώ κατασκευάσαμε και λειτουργεί μια σημαντική κοινωνική δομή το Κέντρο Κοινότητας της περιοχής. Στην Αριδαία κατασκευάζουμε το αποχετευτικό δίκτυο και το βιολογικό καθαρισμό. Επίσης ολοκληρώσαμε τη συντήρηση του οδοστρώματος και την κατασκευή κόμβων στην επαρχιακή οδό Αριδαίας – Εξαπλατάνου και προμηθεύσαμε με κατάλληλο εξοπλισμό τα ειδικά σχολεία και τα τμήματα ένταξης στον Δήμο», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.